Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mondanom kellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mondanom kellett volna valamit XY-nak, hogy mit terjeszt róla a kolleganőm? Vagy esetleg a kolleganőmnek mondanom kellett volna, hogy rosszul hiszed?

Figyelt kérdés

Van egy kolleganőm aki mindig mondta hogy XY a másik osztályról bele van zúgva, csak egyszerűen nem meri elhívni őt randira, ő viszont nőként nem fog kezdeményezni, hiába tetszik neki, ad neki jeleket, aztán megvárja míg XY összeszedi a tökét hogy ő tegye meg az első lépést. Olyan sokszor mondta ezt, hogy totál készpénznek vettem, hogy XY mennyire bele van zúgva, de milyen töketlen.

Na és a héten együtt dolgoztam XY-nal, és ugye a fülemben volt amit kb. hónapok óta hallgatok, hogy bele van esve a kolleganőmbe, csak nem meri randira hívni. És gondoltam segítek az ügyön, és finom célzást tettem XY-nak, hogy ha elhívná randizni a kolleganőmet, menne. Mire mondta hogy dehogy hívja el. Éreztem a hangsúlyán nem tetszik neki az ötlet se.

Hát ennyi a sztori, nem kérdeztem semmit utána XY-tól, se a kolleganőmnek nem mondtam hogy te mit beszélsz már hónapok óta, XY nincs is beléd esve.

2023. aug. 7. 01:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha közeli kapcsolatban vagy vele, elmondhatod neki. Egyébként tetszik ez, mert a legtöbb ember ilyen hatalmas emberismerőnek hiszi magát, aztán mégsem.
2023. aug. 7. 02:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintetek mondanom kellett volna valamit XY-nak, hogy mit terjeszt róla a kolleganőm?

Nope, ne kavard meg a fost még jobban.

Esetleg a lányt felvilágosíthatod, mivel nagyon reménykedik.

2023. aug. 7. 03:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne ártsd bele magad, max annyira, ha nagyon jóban vagy a kolleganővel, hogy neki finoman jelzed, hogy XY nem lesz befutó. Ezt is csak azért, hogy ne reménykedjen.

Most a csajt miért hoznád kellemetlen helyzetbe más előtt, tök felesleges.

2023. aug. 7. 03:39
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom hajtasz rá, és most azt várod, hogy azt írjuk, hogy neeeem, nincs is belezúgva 😀

Szerintem az nem tetszett neki, hogy kavarni próbálod a sz.rt.

2023. aug. 7. 05:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Csináljon csak hülyét magából a kolléganőd...ha fűnek -fának híreszteli, hogy XY belé van zúgva, már régen visszajutott a pasihoz is, elhiheted! NEm tudhatod, mennyire kellemetlen ez neki, mert ha neki nem tetszik, az egy dolod, de mégse állhat elé, hogy "te figyu, Maris, hallom, szerinted rád vagyok kattanva. Rosszul látod, nem foglak elhívni, ne terjessz hülyeségeket"

Érted, ha ennyire hü.lye a nő, hogy alaptalanul pofázik mindenfelé, akkor a végén még sértettségében mást fog terjeszteni, és befeketíteni a tök ártatlan XY-t.

2023. aug. 7. 09:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd meg abban a tudatban, amiben van. Neki ez igy jo, kulonben valtoztatna.
2023. aug. 7. 09:57
 7/9 anonim ***** válasza:
4-es az eszedbe se jut hogy a kérdező netalántán pasi. Egyébként 4-es te is azt csinálod mint a kérdésben szereplő kolleganő aki azt hiszi hogy, pedig a valóság az, hogy dehogy. És olvasni se tudsz mert ha nő is lenne a kérdező írta hogy Jente nénit játszott magyarán megpróbálta kifogni a másiknak a pontyocskát, hogy segítsen a kolleganőjének hogy arra ösztökélte az uriember kollégáját hogy ha elhivná randizni a kolleganőjüket igent mondana. Szerinted ha ő szerelmes lenne belé akkor maga ellen beszélne az általad leírt irrealis fiktiv stílussal?
2023. aug. 7. 20:56
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, épp, hogy azt feltételeztem, hogy pasi 😂😂😂 és még én nem tudok szöveget értelmezni 😀 elég agresszív a stílusod amúgy.
2023. aug. 7. 21:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Egy szimpla választ is agresszívnak vélsz. Miközben te írtál ilyen stílusba idézem:

"Gondolom hajtasz rá, és most azt várod, hogy azt írjuk, hogy neeeem, nincs is belezúgva 😀

Nem ez volt a kérdés. Ha elolvasod a tartalmat valótlan dolgot terjeszt a kolleganő és a kérdező ezen van kiakadva és nem tudja hogy jelezze-e a kollegája felé.

Irtad ezt is:

"Szerintem az nem tetszett neki, hogy kavarni próbálod a sz.rt."

Kinek? És mit? A kolleganő kavar mert találgat. A kérdező az akinek előadja ő megprobálta kipuhatolni és összehozni őket.

Én irtam hogy és mi van akkor ha a kérdező férfi. Arra a válaszod az volt, hogy de azt feltételezed pasi akkor szerinted meleg a kérdező? 🤦 Khm.

Jobban kifejtve:

A kérdező csupán az, aki kamillázik ezen az egész szituáción. Ajánlgatta a pasi kollegajanak a nő kollegáját hogy egyrészt összehozza őket vagy kideritse diplomatikusan, hogy jól tippel-e a kolleganője, hogy egy kellemetlen munkahelyi szituációt megelőzzön két ember között.

Erre volt a válaszod hogy biztos bele van zugva a kérdező. Én erre reflektáltam hogy a kérdező amugy simán pasi is lehet de ha nem akkor ha tetszene neki és le akarna csapni rá nem fogja ajánlgatni a másikat. De ő ajánlgatta. Ergo az előtte lévő válaszod is már olyan stílusú volt az én válaszom utáni meg még úgy mert random agressziót láttál egy kamillázós nyugodt kérdésben. Én személy szerint csak jeleztem hogy ez a fagyi visszanyal típusú válasz volt mert random feltételezel valamit a másikról ami csak a te gondolataid szüleménye. Magyarán ugyanazt tetted mint a kérdező kolleganője aki meg van győződve hogy a kollegaja odáig van érte. Te is feltételezéseket találsz ki a kérdezőről akinek a nemét se tudjuk. Erre irtam hogy simán pasi is lehet. Mire te írtad hogy pont arra gondoltál hogy pasi na de akkor hogy akarna már összejönni a férfi kollegajaval? Ha a találgatós kolleganőre gondoltál a kérdésből az derül ki hogy a kérdező akinek a nemét nem tudjuk pont hogy neccesnek találja azt hogy valótlan dolgokat terjeszt a kolleganő a kollegájáról. Szerinted ez olyannyira vonzó a kérdezőnek hogy lecsapná a kezéről a másiknak, aki nem is akar semmit a kolleganőjüktől. Te még kacifántosabb dolgokat találtál ki mint ennek a két embernek a kolleganoje es en ezeken csak kamillaztam es jeleztem neked. Én szimplán csak nézek nagy szemekkel, pókerarccal és kamillázok zen állapotba és így írok nyugodtan nem agresszívan.

2023. aug. 10. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!