Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy a kolléganőmnek volt e más szeretője, az előző munkahelyén?
Tegnap a volt főnöke beállított felköszönteni a kolléganőm, elmondása alapján kettő évig csapta a szelet neki, de nem adta be a derekát...
Ez az ember már azóta megnősült és gyerekei vannak.
Kolléganőm elmondta nekem, hogy megsimogatta a hasát, azzal az ürüggyel, hogy látja, mennyire jó ez a munkahely, mert meghízott.
Látta rajtam, hogy ez nem tetszik nekem, nem vagyok az a nagyon féltékeny típus de ez... kicsit kiverte a biztosítékot.
Az volt rá a válasza, hogy ha együtt leszünk akkor el kell fogadnom a baráti körét.
Volt nekem is anno női barátnőm, de ölelésen kívül sose volt semmi, és rá kellett jönnöm nincs barátság a két nem között, mert előbb utóbb a másik többet akar.
És rendszeresen hívogatja telefonon, szexuális kérdések is felmerülnek...
Legutóbb akkor hívta mikor kettesbe voltunk.
Most akkor kolléganőd vagy te is beálltál a valószínűleg nem túl rövid sorba. Tuti annyi fact fogott már hogy egy vak koldus Bécsig eltapogatna vele.
A "ha együtt leszünk" az mit takar? Bár én akkor nem engedném hogy egy idegen faszi tapogasson,ha kapcsolatot akarok.
Most milyen viszonyba vagytok?
Kicsit megfogalmazhatnád érthetőbben is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!