Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha munkahelyen a kolléganőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha munkahelyen a kolléganőm (részben alkalmazottam) olyanokat mond, hogy szeretne ide-oda elmenni, az azt jelenti, hogy velem, hívjam el? (Bent alig beszélünk, nincs semmi intim se.)

Figyelt kérdés

Külön munkakörünk van, elvileg beosztás szerint kolléga - gyakorlatilag a főnök nincs bent, így nekem kell a munkájára figyelni, azaz én vagyok a főnöke (ami részemről annyiban kimerül, hogy csinálja a dolgát, működjön minden).

Kis részletekben napi 1-2 órát vagyunk kettesben, szól a rádió, pl. a karácsonyi vásárokról beszélnek, és beszól ilyet: "Úgy megnézném a Bécsi vásárt, biztos hangulatos." Vagy szállásról, és beszól: "Már régóta szeretnék elmenni egy lombházba aludni."

Bent alig beszélünk (szól a rádió, és mindketten a külön munkánkkal foglalkozunk). Illetve soha semmi intim nem történt köztünk.

Mégis miért mond ilyeneket? - Lehet velem van a baj, de egy rönkházas együttalvás előtt azért jó lenne egy lazább randi egy cukrászdában, vagy ilyesmi...

Mindketten 30 körüliek vagyunk.

2021. dec. 10. 20:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem csak társalogni próbál, lehet zavarja őt a nagy csend.

Ejnye fiúk, tényleg már hozzátok szólni sem szabad, mert rögtön jön a kombinálás...

2021. dec. 10. 20:16
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

Fèlkomolyan csapd le a labdàt.

Ha komolyan veszik nyert ügyed van.

Ha visszakozik, megmondod csak vicceltèl, és így mèg csak nem is sérülsz( ha ez lenne a probléma )

Nem tudom mit kell az ilyesmin stresszelni

2021. dec. 10. 20:18
 3/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, én nőként nagyon gáznak érezném, hogy egy főnök jelenlétében (pláne félig-meddig neki címezve) ilyeneket mondogassak.

#1: muszáj csevegni? De minek? Akit zavar a csönd, azzal szerintem alapból baj van. Ha viszont pont ILYEN mondatokkal akarná megtörni a számára olyannyira zavaró csendet, akkor meg még súlyosabban problémás az illető (értsd: valószínűleg durván manipulatív).

2021. dec. 10. 20:19
 4/17 anonim ***** válasza:
93%

#3 egyáltalán nem mondom, hogy nem idióta a csaj, és én sem nyögnék be ilyen random hülyeségeket egy kollégámnak, kivéve persze ha már baráti viszonyban vagyunk.

Csak annyit írtam, hogy szerintem ezek nem feltétlenül "dugjámámeg" felhívások.

2021. dec. 10. 20:23
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

#4:

"Csak annyit írtam, hogy szerintem ezek nem feltétlenül "dugjámámeg" felhívások."

Oké, ezzel a résszel teljesen egyetértek.

2021. dec. 10. 20:27
 6/17 anonim ***** válasza:
90%
elég valószínű hogy ebbe többet gonodlsz mint ami. próbál beszélgetést kezdeményezni hogy ne kukán üljetek és feldob hobbi-témát ami a tökéletes. nem túl felszínes és nem túl intim
2021. dec. 10. 20:40
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
#3 Ez miért baj? Én ma pl egy vevőmnek mondtam, hogy mennyire szívesen elmennék Rómába, mert épp azt mutatták a tévében. Álmomban nem gondolnám, hogy ebből valaki azt veszi le, hogy célozgatok valamire.
2021. dec. 10. 20:48
 8/17 anonim ***** válasza:
9%
#7: ugye nem várod el, hogy most elkezdjem taglalni, mi a különbség az életedben egyszer látott ügyféllel, illetve a rendszeres együtt dolgozás során a főnökkel való kapcsolat között?
2021. dec. 10. 20:53
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

# 8 Visszatérő vevő, gyakran beszélünk.

Szerintem csak szimplán csevegni spróbál a csaj. Legalábbis én ilyenkor csak azt próbálok. Small talk. De máskor akkor inkább kussolok mint hal a szatyorban.

2021. dec. 10. 20:57
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
ha én azt mondom, hogy szeretnék valahova elmenni, eszembe sem jut, hogy a másik úgy értelmezi, hogy vele. Főleg, ha semmi olyan kapcsolatban nem vagyunk, nem flörtöltünk, és mindenféle egyéb jelzés nélkül mondom ezt.
2021. dec. 10. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!