Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha munkahelyen a kolléganőm (részben alkalmazottam) olyanokat mond, hogy szeretne ide-oda elmenni, az azt jelenti, hogy velem, hívjam el? (Bent alig beszélünk, nincs semmi intim se.)
Külön munkakörünk van, elvileg beosztás szerint kolléga - gyakorlatilag a főnök nincs bent, így nekem kell a munkájára figyelni, azaz én vagyok a főnöke (ami részemről annyiban kimerül, hogy csinálja a dolgát, működjön minden).
Kis részletekben napi 1-2 órát vagyunk kettesben, szól a rádió, pl. a karácsonyi vásárokról beszélnek, és beszól ilyet: "Úgy megnézném a Bécsi vásárt, biztos hangulatos." Vagy szállásról, és beszól: "Már régóta szeretnék elmenni egy lombházba aludni."
Bent alig beszélünk (szól a rádió, és mindketten a külön munkánkkal foglalkozunk). Illetve soha semmi intim nem történt köztünk.
Mégis miért mond ilyeneket? - Lehet velem van a baj, de egy rönkházas együttalvás előtt azért jó lenne egy lazább randi egy cukrászdában, vagy ilyesmi...
Mindketten 30 körüliek vagyunk.
Szerintem csak társalogni próbál, lehet zavarja őt a nagy csend.
Ejnye fiúk, tényleg már hozzátok szólni sem szabad, mert rögtön jön a kombinálás...
Fèlkomolyan csapd le a labdàt.
Ha komolyan veszik nyert ügyed van.
Ha visszakozik, megmondod csak vicceltèl, és így mèg csak nem is sérülsz( ha ez lenne a probléma )
Nem tudom mit kell az ilyesmin stresszelni
Nem tudom, én nőként nagyon gáznak érezném, hogy egy főnök jelenlétében (pláne félig-meddig neki címezve) ilyeneket mondogassak.
#1: muszáj csevegni? De minek? Akit zavar a csönd, azzal szerintem alapból baj van. Ha viszont pont ILYEN mondatokkal akarná megtörni a számára olyannyira zavaró csendet, akkor meg még súlyosabban problémás az illető (értsd: valószínűleg durván manipulatív).
#3 egyáltalán nem mondom, hogy nem idióta a csaj, és én sem nyögnék be ilyen random hülyeségeket egy kollégámnak, kivéve persze ha már baráti viszonyban vagyunk.
Csak annyit írtam, hogy szerintem ezek nem feltétlenül "dugjámámeg" felhívások.
#4:
"Csak annyit írtam, hogy szerintem ezek nem feltétlenül "dugjámámeg" felhívások."
Oké, ezzel a résszel teljesen egyetértek.
# 8 Visszatérő vevő, gyakran beszélünk.
Szerintem csak szimplán csevegni spróbál a csaj. Legalábbis én ilyenkor csak azt próbálok. Small talk. De máskor akkor inkább kussolok mint hal a szatyorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!