Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha munkahelyen a kolléganőm (részben alkalmazottam) olyanokat mond, hogy szeretne ide-oda elmenni, az azt jelenti, hogy velem, hívjam el? (Bent alig beszélünk, nincs semmi intim se.)
Külön munkakörünk van, elvileg beosztás szerint kolléga - gyakorlatilag a főnök nincs bent, így nekem kell a munkájára figyelni, azaz én vagyok a főnöke (ami részemről annyiban kimerül, hogy csinálja a dolgát, működjön minden).
Kis részletekben napi 1-2 órát vagyunk kettesben, szól a rádió, pl. a karácsonyi vásárokról beszélnek, és beszól ilyet: "Úgy megnézném a Bécsi vásárt, biztos hangulatos." Vagy szállásról, és beszól: "Már régóta szeretnék elmenni egy lombházba aludni."
Bent alig beszélünk (szól a rádió, és mindketten a külön munkánkkal foglalkozunk). Illetve soha semmi intim nem történt köztünk.
Mégis miért mond ilyeneket? - Lehet velem van a baj, de egy rönkházas együttalvás előtt azért jó lenne egy lazább randi egy cukrászdában, vagy ilyesmi...
Mindketten 30 körüliek vagyunk.
"(ami részemről annyiban kimerül, hogy csinálja a dolgát, működjön minden)" - akkor maradj ennyinél.
Nem biztos, hogy téged győzködni, ha mégis, csak azért, mert lehetne nem kell belekezdeni semmibe
Menjen a munka, ezzel meg ne foglalkozz!
"de egy rönkházas együttalvás előtt azért jó lenne egy lazább randi egy cukrászdában, vagy ilyesmi..."
És még a nők kombinálnak :D :D :D
Szegény nő, ha tudná mire gondolsz, akkor soha többet nem merne megszólalni :D
"szegény csaj csak beszélgetni akar, te meg ezt veszed ki belőle?"
A csaj konkrétan annyira zárkózott, hogy 2 mondatot nem lehet vele beszélni. Kizárólag munkáról, szakmai dolgokról beszélünk, semmi személyes (tehát nem kérdez személyeset, és nem is mond magáról személyes dolgot, pl. azt se tudom, van-e barátja, vagy hol lakik, van-e kutyája, hobbija, semmi).
A rádióban is zenére csak meghúzza a vállát (bármi szólhat), bármilyen téma mehet, csak az "ide szeretne menni, meg oda szeretne menni" kijelentéseket mondogatja... ami beszélgetőtémának kissé fura (mert egyikünknek sincs benne tapasztalata).
Másrészt meg ilyen középkategóriás, "elérhető" helyekre menne - tehát nem fagyizni, meg moziba, de nem is Párizsba, vagy Izlandra... nekem ez kicsit fura.
Gondoltam lesz ami lesz, és konkrétan rákérdeztem, hogy elmenjünk-e, aztán mondta, hogy ő ezzel így nem mert előjönni, de szívesen eljönne velem :) Elmentünk néhány helyre, aranyos, de nagyon önbizalomhiányos, és félénk... csak 1 napos programokon voltunk, mint kiderült, ő mindig otthon alszik, azaz moha nem aludt máshol (nemhogy felnőttként, de még osztálykiránduláson sem volt)!
Barátja sosem volt... ahogy így kivettem a szavaiból, az anyja még úgy kezeli mint egy babát, azaz gyakorlatilag hiába 30 éves, még nem nőtt fel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!