Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akadtak ki a női kollégá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akadtak ki a női kollégáim, hogy 9 évvel fiatalabb barátnőm van?

Figyelt kérdés

Vicces volt. Csapatépítőn voltunk kb. tízen. Ott mondtam, hogy a barátnőm 20 éves. Két férfi kollégám volt még ott. A korombeli vicceskedve gratulált és kezet fogott velem, a másik férfi, aki közepkorú azt mondta, hogy szerinte ez teljesen rendben van, az ő szülei között 18 év korkülönbség van az apja javára és jól megvannak a szülei a mai napig együtt.

A női kollégáim, akik kb. 28-45 év közöttiek pedig mind kiakadtak, hogy ez túl nagy különbség, túl fiatal a barátnőm, stb. Vicces volt. Miért akadtak ki?

2023. aug. 6. 20:25
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
79%
Mennyi hülye 🤣
2023. aug. 7. 00:38
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

Hat nekem 20 evesen 30 éves baratom volt (3 evig tartott a dolog), a munkahelyen mind a ferfiak mind a nok telibefostak hogy 10 evvel fiatalabb baratnoje van.

Persze a pasik kezetfogva gratulaltak a nok meg elborzadtak, ekkora hulladek kamut.

2023. aug. 7. 09:08
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen irigység ez inkàbb a tapasztalat mondatja írom ezt 33 èvesen. 20 évesen nekem is 10 évvel idösebb pasim volt, direkt azokat kerestem, egyetemistaként akkor éreztem magam "valakinek", "igazi nönek". Ma màr ha néha meglàtom azt az illetöt akivel voltam / egy faluban nöttünk fel/ akkor nevetek mekkora h.lye p.csa voltam anno.
2023. aug. 7. 09:10
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Szòval tapasztalat mondatja ahogy én is írtam.
2023. aug. 7. 09:11
 25/38 anonim ***** válasza:
11%

#23 "Ma màr ha néha meglàtom azt az illetöt akivel voltam / egy faluban nöttünk fel/ akkor nevetek mekkora h.lye p.csa voltam anno."

Mondjuk ilyen érzés akárkit elfoghat az exszével kapcsolatban kis korkülönbség, vagy azonos életkor esetén is.Emellett a nagyobb korkülönbség mellett sem feltétlenül kell azt érezned, hogy az exed egy szégyellni való tróger.Nyilván attól függ, hogy kit választottál.Nem mindenki áll össze egy szánalmas lúzerrel.

2023. aug. 7. 10:17
 26/38 anonim ***** válasza:
87%
25 Nem azért mert lúzer. Hanem mert a korkülönbsèg miatt ég és föld. Akkor meg ezt valahogy mem akartam làtni.
2023. aug. 7. 10:20
 27/38 anonim ***** válasza:
11%

#26 "Hanem mert a korkülönbsèg miatt ég és föld"

Nem értem, hogy mire gondolsz.Arra, hogy nem illettetek össze?Na de ilyen akkor is megtörténik, ha azonos korúval vagy együtt.Ennek semmi köze a korkülönbséghez.

2023. aug. 7. 10:25
 28/38 anonim ***** válasza:
90%

27 nem szeretem a kifejezést, de màs életszakasz... Nem azért mert lùzer meg hàt a 43 évéhez képest jòl nézett ki de böven làtni a kort.

Anno én is elhittem nem venni észre mi az a 10 év stb.

2023. aug. 7. 10:28
 29/38 anonim ***** válasza:
11%

#28 Tehát becsaptad magad.Más meg talán annak ellenére, esetelg pont azért vonzódik, mert látni rajta a kort.Neked nem jött ez be, másnak meg pont ez megfelelhet.

Annyi a lényeg, hogy a saját tapasztalataidat felesleges mások életére kivetíteni, mert nem mindenki ugyanúgy érez, ahogyan te.

2023. aug. 7. 10:30
 30/38 anonim ***** válasza:
87%

29 Nem mindenki ugyanugy erez , de a kor makacs dolog. Nem lesz fiatalabb akkorse ha fejreàll. Ha neki az tetszik az teljesen szubjektív.

Sokszor egy kivülàllo idegen làt olyanokat mint amit a pàros vakszerelmes tagja nem.

2023. aug. 7. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!