Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akadtak ki a női kollégáim, hogy 9 évvel fiatalabb barátnőm van?
Vicces volt. Csapatépítőn voltunk kb. tízen. Ott mondtam, hogy a barátnőm 20 éves. Két férfi kollégám volt még ott. A korombeli vicceskedve gratulált és kezet fogott velem, a másik férfi, aki közepkorú azt mondta, hogy szerinte ez teljesen rendben van, az ő szülei között 18 év korkülönbség van az apja javára és jól megvannak a szülei a mai napig együtt.
A női kollégáim, akik kb. 28-45 év közöttiek pedig mind kiakadtak, hogy ez túl nagy különbség, túl fiatal a barátnőm, stb. Vicces volt. Miért akadtak ki?

Szerintem tök gáz, hogy kollégák egymás között a másik magánéletén hüledeznek. Semmi közük nincs hozzá. Mondjuk a pasik viselkedése is elég tirpáknak tűnik.
Szerintem belejátszhat a női önérzet sértettsége, hogy ők már idősebbek, és látják, hogy már a náluk jóval fiatalabb lányok a kapósabbak - pl a férfi kollégáitok reakciói is ezt mutatják nekik - a mellőzöttség érzése rosszul tud érinteni minket, nőket. És szerintem benne van, hogy erről nem beszélnek, inkább más témát lengetnek be arra, hogy levezessék a fusztrációjukat. A másik persze, hogy vannak mentális különbségek 9 évvel emberek között, de hát nem lehet egyértelműen megmondani, hogy akkor ti nem illetek össze, nem ismernek titeket...

A ferjemmel 11 ev van koztunk, es 3 eve vagyunk egyutt. Unokanoverem szinten 20 evesen jott ossze a szinten 29 eves parjaval (azota ferjevel), ennek 8 eve, ket gyerekuk van es koszonik szepen, boldogok.
Egyebkent szerintem senkinek semmi koze nincs hozza. Nem tartom korrektnek beleugatni mas kapcsolataba, eletebe.

Mert féltékenyek. Ilyen egyszerű. Minden fiatal csak idősebb pasiról álmodozik ebben a korban. Őket valszeg akkoriban nem fektette meg senki. Ja, meg most se.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!