Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny lennèl a párodra, ha minden hónapban 1 évig elmenne egy wellness szállodába 2 napra továbbképzésre a kollégáival ?
Pl, hogy hétvége vagy hétköznap (úgy értem ne tőlem és a gyerekétől vegye el az időt a csapatépítés), hogyan viselkedik velem, stb.
Ha meg akar csalni, ahhoz nem kell wellnessbe menni. Amennyiben hirtelen változás lenne, akkor persze gyanakodva figyelném, de ha már a kapcsolatunk kezdetétől ez menne, akkor nem igazán tulajdonítanék neki jelentőséget.
#6 vagyok.
Akkor megbíznék benne.
Ha meg akar csalni, akkor bármelyik nap szólhatna, hogy aznap tovább kell bentmaradnia.
Igen,ez igaz ,de tudod,szerintem
egy szallodaban könnyebb mindent kivitelezni.Nincs nyomás ,nem kell megszervezni semmit ..
Dolgoztam ilyen helyen, és volt barátnőm is aki szintén ilyen helyen volt.
Ezt csak azok értik, akik ugyanolyan helyen dolgoznak.
Egy "civil"/külsős nem érti, hogy miért kell étteremben tárgyalni, vagy hétvégére 2-3 napos konferenciára járni, vagy kreditpontokért továbbképzésekre, mint nekünk állatorvosoknak. És nem, nem jöhet a párunk, vagyis jöhetne, de ki bírja azt anyagilag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!