Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli harmincas nők,ti melyik férfit választanátok?
Szorít az idő mert benne vagytok már a korban, minden barinőtöket oltár elé vezették már csak ti vagytok full egyedül még mindig. A régi osztálytársnőitek naponta posztolják a nászutas meg a babucis fotókat hogy tudassák veletek hogy nekik milyen jó hogy ez is összejött. Ti is pont erre vágytok de egy valamire való vezérkan sincs a láthatáron se. Hirtelen bejön a képbe két udvarló,két erősen kompromisszumos pasi:
-Béla egy kisfarkú közmunkás,egyszerű lelkivilágú pasi,nem kimondottan alkoholista de napi két-három tüskét leküld azért az árokparton gereblyézés közben. Hobbiként szeret mulatós zenét hallgatni.
-Adonisz egy rendes mérettel megáldott nárcisztikus pszichopata kokainfüggő felsővezető. A kokó mellett menő bárokban szeret whiskyzni a felelősségteljes melója alatt felgyűlt sztresszt levezetendő. Hobbiként a marina partra jár luxusprostikhoz hetente kétszer.
Beleférne nektek ennyi kompromisszum? Elmennétek valamelyikkel ha már tényleg úgy éreznétek hogy ez az utolsó esélyetek arra hogy kipipáljátok a kötelezőt az életben?
20, " "Még" kereső fázis? Bárki kerülhet kereső fázisba. Nem tart minden kapcsolat örökké. "
Rendben, hagyjuk figyelmen kívül azt, hogy még, igazából mindegy is.
Ez alatt a kérdés alatt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
a 15. válaszoló remekül megfogta:
"Később meg már nincs választék férfiban, a legtöbb nő 35-40 fölött azért marad egyedül, mert nincs olyan, akihez vonzódni lehetne, aki még valamennyire vonzó, az foglalt. Itt már gyerek nélkül sincs esélye."
Az "akihez vonzódni lehetne" mellé még odaraknám, hogy "és egyéb alapvető szempontoknak is megfelel".
30+ vagyok férfi, nem kopaszodom, nem vagyok kövér, rendszeresen sportolok, magas vagyok, jók a fogaim, diplomám van és mérnök vagyok, jól keresek, egyedül élek,
DE szándékosan nem vagyok fent társkeresőkön, mert engem ne méregessenek olyanok mint a 28-as válaszoló nő, semmi szükségem arra hogy feleslegesen pazaroljam az időmet ilyen "nők"-re, akik majd "beáraznak" magukban, közben a személyiségem, hobbijaim kb a legutolsó helyen lesznek náluk. Igaz régóta egyedül vagyok, de inkább ez mint az ilyen felszínes semmit érő "nők". Fontos a külső nem tagadom, de ha megtudnám hogy akivel ismerkedem így beszélne rólam a hátam mögött, akkor soha többé nem állnék vele szóba. Szerencsére élőben egyből látom ha egy csajnak bejövök, ha nem akkor azt is, nem kell ezeket a szánalmas köröket és erőltetett randikat csinálni mint a netes ismerkedésnél. Egyébként sem szeretem a direkt ismerkedést, ha úgy alakul összefutunk és ha jól érezzük magunkat akkor kettesben is találkozhatunk, beszélgethetünk, de nem ismerkedési céllal a másik arcába tolva kb az "itt vagyok, kellek akkor?" stílusban.... Asszem pár nő nagyon el van szállva itt magától mint a 28-as válaszoló, kíváncsi vagyok hogy ő mit szólna ha valaki így minősítgetné a háta mögött?
5.es 28. Vagyok
Most talalkozom az okoskával. Kérdezni még mindig nem mertem hogy ne csalódjak benne. Egyelore az illuziókban élek hogy van egy normális értelmes.
Randin majd kiderül hogy lógó orral kullogok majd haza vagy repkedve..
Mit szólnék ha engem minősítenének a hátam mögött? Most olvasom!
Az exeim a pokolba kívánnak sír ak zokognak:D
Semmi jót nem mondanak.rolam a sebeiket nyalogatják.
De bakker ök a nàrci agressziv nemnormálisak. Mit vàrnak akkor?
Bőgjenek és felőlem lejárathatnak ahogy akarnak. Az igazság úgyis nálam van;)
5,28,34: mi lett az okoskával? Kivi vagyok már mit lett a vége neki.
Amúgy nem értem miért így klasszálod, elég degradáló. Én is kb okoska vagyok, lehet ezért érint ennyire :D. De nekem a randiaim mindig jól teltek, állítólag jó a humorom, de nem merem magamról állítani, mert egyből várnak 3 viccet tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!