Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szingli harmincas nők,ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli harmincas nők,ti melyik férfit választanátok?

Figyelt kérdés

Szorít az idő mert benne vagytok már a korban, minden barinőtöket oltár elé vezették már csak ti vagytok full egyedül még mindig. A régi osztálytársnőitek naponta posztolják a nászutas meg a babucis fotókat hogy tudassák veletek hogy nekik milyen jó hogy ez is összejött. Ti is pont erre vágytok de egy valamire való vezérkan sincs a láthatáron se. Hirtelen bejön a képbe két udvarló,két erősen kompromisszumos pasi:

-Béla egy kisfarkú közmunkás,egyszerű lelkivilágú pasi,nem kimondottan alkoholista de napi két-három tüskét leküld azért az árokparton gereblyézés közben. Hobbiként szeret mulatós zenét hallgatni.

-Adonisz egy rendes mérettel megáldott nárcisztikus pszichopata kokainfüggő felsővezető. A kokó mellett menő bárokban szeret whiskyzni a felelősségteljes melója alatt felgyűlt sztresszt levezetendő. Hobbiként a marina partra jár luxusprostikhoz hetente kétszer.

Beleférne nektek ennyi kompromisszum? Elmennétek valamelyikkel ha már tényleg úgy éreznétek hogy ez az utolsó esélyetek arra hogy kipipáljátok a kötelezőt az életben?

2023. aug. 6. 20:18
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Mit ne mondjak? :) Nincs túl sok választék..
2023. aug. 6. 22:14
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

WoW, éppen próbáltam ágyba dobni magam, mondom réteszem magam a gyakorira :D:D

Erre olvasom a 6-s kommentjét:

"Most egy okoska fejűvel aki átlag alkatú(nem gyúrós állat nincs elhízva), igaz haja alig van, de szemüveges és értelmesnek néz ki, eddig csak vele álltam szóba."

Lehet velem beszélsz. :D:D Mintha rólam beszéltél volna. :D (Mondjuk olvasott vagyok, jó a humorom, ezt az incelt mondjuk most tanultam meg Tőled, meg szoktam sportolni)

Szóóval az van, hogy 30+ os vagyok, sajnos elég elferdült szülőktől jöttem, csomó téves eszmével, mostanra nőttem ki őket, kb 35 éves koromra, ami elég szopó. Amit hát rányomta a bélyegét a párkapcsolataimra. Hiába nagyon szép nőkkel jártam. (Be kell valljam írtó nagy balfasz voltam.) Természetesen öregszem, és hullik is a hajam - ami nem éppen előnyömre válik sajnos, de hogy az a kérdésem, hogy ennyire zavaró tud lenni? Pont beszéltem a munkatársammal, és mondtam neki, h engem amúgy nem zavar, de mivel állatias ösztönök hajtanak mindenkit, így lehet kénytelen leszek megcsináltatni a hajamat...de amúgy totál nem vinne rá a lélek. A lényeg a lényeg, hogy miért ilyen fontos ez a nők szemében? Remélem 6-os ezt olvassa.

2023. aug. 6. 22:21
 23/36 anonim ***** válasza:
Jaj, de kókler vagyok, az előző voltam, és az 5-nek írtam :D:D éppen fényeztem magam, erre tessék :D:D
2023. aug. 6. 22:24
 24/36 anonim ***** válasza:
30%
Jah az előző két komment én voltam, nem tudom, hogy látszik-e a nevem, de a nők helyében az adoniszt választanám. Lesz egy gyerek, valszeg jó lesz a genetikája, aztán el kell válni, és ennyi. Nem biztos, hogy örökli a nárcisztikusságot, sőt. A nők amúgy is a genetikára mennek rá tudat alatt. Hány ilyen kapcsolat van, ahol a koma nagyon jó mindenben is, de nem szakít vele a párja...nyilván ez elég általánosítás, meg top layer megigyelés, de életem során láttam már jó pár ilyet.
2023. aug. 6. 22:29
 25/36 anonim ***** válasza:
96%
A valóságban egyébként az a helyzet, hogy egy sikeres, nárcisztikus pszichopata az a környezete elismerésének örvend, nagyon kellemes, megnyerő embernek tűnik.Egy ilyen ember egész sokáig be tud palizni valakit, mire kimutatja a foga fehérjét.Ugye lakva ismered meg az embert...Nyilván így leírás alapján a kutyának nem kellene ilyen.A valóságban viszont lehet sikerülne behálóznia pár szerencsétlen áldozatot.
2023. aug. 6. 23:01
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
22- igen, fontos hogy ne legyél kopasz.
2023. aug. 7. 00:29
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
A kettő között szerencse van bőven átmenet. Ha ez a kettő lenne inkább egyedül pusztulnék el.
2023. aug. 7. 00:42
 28/36 anonim ***** válasza:
84%

5.vagyok

Valahogy en szeretném ha lenne haja a pàromnak. Nekem van, és dús is.

És ahogy pörgetem 35-40 pasikat hogy alig van hajuk, kezd olyan érzésem lenni hogy tűt keresek a szénakazalban azzal, hogy nekem olyan pasi kéne, akinek van haja.

Nekem ijesztő hogy mintha robbannának lefelè. Hajhullás, azután fogromlás, szemromlás, érrendszeri amortizálódás mintha már fél úton lennének a halál felé, mikozben én még felfelé ívelek, gyereket családot szeretnék még ez van előttem, és nem az orvoshoz járás gyógytornák gyógyteák reumatológia, fogászat hogy ne hulljon ki, csontkovács érsebészet meg stb.

Aki lefele tendál, az nekem taszító.

Amugy az okoskáról kiderült hogy válás után mamahoteles és külvárosi vagy vidék.

Meg sem mertem kérdezni nem e ő is vmi betanitott targoncás e csak (nem anyagiassàg miatt hanem hogy mennyire faèk ember, vagy nem)

Egyelore nem merek szembesülni azzal hogy egyszerű butus lenne:(

Mert akkor az az egy is kuka. Es remény hal meg. Csalódok.

2023. aug. 7. 06:56
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
22 vagyok - > 5-nek. Most olvastam újra a kommentedet, hogy az incelek mennek komoly kapcsolatra? Nekem jobb lenne a komoly, mert nincs kedvem már annyi nőt megismerni. Ha ezen múlik, akkor átállítom "open to short"-ra mellé (tinder-randivonal). Mint nőtől kérdezem tőled, érdemes kiírnom, hogy kopaszodom, mert a képeim megmondom őszintén túl jól sikerültek - nem így lettek tervezve, mindegyik egy adott pillanatban kap el. Csak ha meg kiírom, hogy kopaszodom, akkor meg önbzalomhiányosnak fognak gondolni. Nagy dilemma.
2023. aug. 7. 07:45
 30/36 anonim ***** válasza:
93%
Nem au hogy az incelek mennek komolyra hanem red flag csak hogy lehet akkor incel. Mert azok orulnek ha vegre van egy.azok nagyobb eséllyel mennek komolyra
2023. aug. 7. 07:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!