Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párod nem szerelemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod nem szerelemmel szeretne, akkor mit tennél? (Nem arról beszélek, hogyha már elmúlt, hanem hogyha egyáltalán nem)

Figyelt kérdés

Azt mondta, hogy nem egy romantikus típus, így elég hamar el kellett fogadnom, hogy nem fogok tőle virágot kapni, nem fog nekem csokit venni, nem ír "Jó reggelt szívem, hogy aludtál?❤", vagy "Hiányzol" üzeneteket, nem becéz, nem simogat, nem akar a tenyerén hordozni, nem dicsér meg. Sokszor van emiatt hiányérzetem, és érzelmileg nekem kell többet tennem a kapcsolatba, és alig kapok tőle pozitív visszajelzést. 10 hónapja vagyunk együtt.

Voltunk egy baráti összejövetelen, ahol jöttek nekem azzal (főleg az idősebb rokonai), hogy ő egy álom pasi, milyen jó dolgom van, meg biztos elhalmoz mindennel. Én meg néztem rájuk, hogy most mi van? Aztán ránéztem a régi facebookjára, ahol az exének vett Virágcsokrot, szerelmes üzenetek, ajándékok, "hálás vagyok érted" bejegyzések, minden. Én meg a töredékét sem kapom ennek. (És nem az anyagi részével van bajom, én az üzeneteknek, dicséretnek is örülnék, félre ne értse senki se).

Rákérdeztem, és azt mondta, hogy szeret, de nem szerelemmel, és akkor szokott ilyen lenni, amikor szerelmes a másikba.

2023. júl. 30. 13:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnalom:(

Elhagynam, keresnek olyat aki szerelemmel szeret

2023. júl. 30. 13:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

En hulye vele maradtam

De az egesz kapcsolat vegig arrol szolt hogy en kötödöm jobbqn ő meg kegyesen velem van

Ebbol a rendszerbol nem lehetett kilépni sem hogy na majd egyszer egyenrangu lesz.

A szakitas is 4 év mulva értelemszeruen csak engem viselt is meg.

2023. júl. 30. 13:58
 3/9 anonim ***** válasza:
nem elvárásom, hogy azzal szeressen, sem az hogy nyálas sms-eket küldözgessen.
2023. júl. 30. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szakítás.
2023. júl. 30. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Érdekes kérdés. A párom azt mondja nem szerelmes (én magam nem tudom eldönteni részemről...50 vagyunk és nyilván más mint 20 évesen). DE mindenben kifejezi hogy nagyon szeret! Sokat bújik, becéz, ír üzit ha nem vagyunk együtt. Virág és apró meglepi nincs de nekem erre nincs igényem ezt hamar tisztáztuk. Nem romantikus, azt mondja, de maximálisan érzem a kötődését ragaszkodását.
2023. júl. 30. 14:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor minek aláz ilyenekkel?
2023. júl. 30. 14:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt olvasni is rossz volt. Hogyan tudsz olyan emberrel lenni, aki nem is szeret?

Annyira világos, hogy az exébe bele volt zúgva...Tudod, minden pasi képes a romantikus gesztusokra, de csak abban az esetben, ha odavan az adott nőért!

Nekem is mondott ilyet egyszer valaki, és velem szemben valóban nem voltak romantikus megnyilvánulásai. Jött utánam egy csaj, akinek meg "odadobta magát" 😀 nem haragudtam rá, mert minek 😀 viszont mostmár azt is tudom, hogy ez egy nagyon szar duma...😂

2023. júl. 30. 15:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez konkrétan időpocsékolás. Miért vagy valakivel 10 hónapja, aki érzelmileg teljesen más világ? Sajnos elcsépelt lett ez a szeretetnyelv kifejezés, de rohadt fontos. Ha ez nem passzol, akkor semmi sem fog működni. Miért kezdenék romantikus viszonyt olyannal, aki nem szerelmes belém? Pláne hogy a faszi még az exénél van leragadva. Teljesen logikátlan, tényleg nem is értem. Én abban sem hiszek, hogy a szerelem elmúlik. Én is évek óta vagyok együtt a párommal, de ugyan úgy szerelmes vagyok, sőt, inkább még mélyebb lesz az érzés, ahogy egyre többet vagyunk együtt.
2023. júl. 30. 15:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon szar. Főleg hogy így a képedbe vágja, hogy nem szerelmes beléd.

Mindenhogy te fogod a rövidebbet húzni, de minimalizálhatod a veszteségeket, ha még most szakítasz.

2023. júl. 30. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!