Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy szakítás után elkezdik mocskolni a másikat, és leszólják a külsejét is az exüknek?

Figyelt kérdés
2023. júl. 30. 12:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert ki lettek dobva, megalázva érzik magukat, nem törődtek bele..
2023. júl. 30. 12:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Én külsőre nem szóltam le, mert szetintem jól néztek ki, inkább ha szóba kerültek az a vonal jött elő ami a szakítást okozta mindkét fél részéről
2023. júl. 30. 13:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Pszichologiailag azert mert ha minel ertéktelebbnek látják annál kisebb veszteségnek számit.

Önvédelem.

Nehezebb feldolgotni hogy életem nőjét buktam el mint azt hogy egy lotyót buktam csak abbol meg van 100 másik.

A fura az egészben hogy akiknek panaszkodnak vagy lejáratják a csajt mind beveszik hogy azert teszi mert nem szamitott neki semmit lenèzi. Mikozben pont hogy ezt azt jelenti hogy nagyon is szerelmes es fáj neki a szakitas.

2023. júl. 30. 13:40
 4/10 anonim ***** válasza:
94%

A gyülölet kevésbé fáj, mint az elfogadás.

Mennyivel könnyebb azt mondani, hogy "rohadék, mindegy, úgy is csúnya volt",

mint azt, hogy "igaza volt, és sajnálom, hogy elvesztettem"

2023. júl. 30. 13:40
 5/10 anonim ***** válasza:
*értéktelenebbnek
2023. júl. 30. 13:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kb magadat égeted vele amúgy. Pl 3-4 évig voltál egy lánnyal és akkor szakítás után elkezded nyomni h nem is nézett ki jól, így nem volt elég jó, úgy nem volt stb.

De hát baxki te választottad és te voltál vele X évig.:D Hiteltelen és béna az egész duma.

2023. júl. 30. 14:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Magukat vèdik hogy nem ő rontotta el hanem a másik. Nem rajta mult hogy nincsenek egyutt.ő a szent.
2023. júl. 30. 14:25
 8/10 anonim ***** válasza:
6. Nem csak kinézet miatt jönnek össze emberek.. lehet valakit átlagosnak tartok de kedves szerethető, aztán egy hülye phitsa lesz belőle.
2023. júl. 30. 14:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Szakítás után igazából már nem számít, hogy ki mit mond. Az egész egy szar szituáció. Ezen a ponton a korrektség kezd megszűnni.

Én mondtam rettentő dolgokat. Azért, hogy neki is legyen rossz. (Engem dobtak ki.) Azonnal volt másik kapcsolata helyettem, és még be is számolt róla. Rosszul esett én ezért csináltam.

Nem reagáltam jól.

2023. júl. 30. 22:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenkor az is közrejátszik, hogy elszáll a rózsaszín köd. Ameddig ugye az megvan, hajlamosabbak vagyunk elnézni a párunk hibáit, remélni, hogy majd megváltozik, de különben sem a külső a fontos, csak jó ember legyen, stb. Nyilván ha olyan valakivel jössz össze, aki eleve nem jön be sehogyan sem, az téged minősít, de idővel azért sokan változnak, én exem pl. iszonyatosan elhagyta magát.
2023. júl. 31. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!