Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha a párod egy bizonyos tipus, akkor azt szakítás után megutálod?

Figyelt kérdés

Olyan szinten megutáltatta velem az egesz műveszetesdit, hogy már rendesen redflagnek számit. Egyből arra aszociálok, hogy ha egy másik nő is ilyen akkor ugyan olyan hippi, fesztiválozós, egoista, vega és igénytelen. Elég volt 5 évig egy büdös hippi. Az ilyeneket mar szépen ignorálom.

Egy jó pár ismerősöm ugyan ezt tapasztalta az ilyen lányokról. Szerintük az ilyennek nem való kapcsolat. Szóval a művészlelkű lányok lassan olyanok lesznek mint gamer fiuk, azokat is sok lány utálja vagy amelyik folyton sörözik és meccset nez.

2023. júl. 25. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Köszönjük, hogy megosztottad ezt velünk. Jó éjszakát!
2023. júl. 25. 23:21
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
jó éjt kérdező
2023. júl. 25. 23:48
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Miért van az, hogy egy ember alapján bekategorizálsz egy egész társadalmi csoportot? 5 évig vele voltál, annyira akkor csak nem volt rossz.

Jó éjt!

2023. júl. 26. 00:17
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

"Elég volt 5 évig egy büdös hippi"

Arra már megtaláltad az őszinte választ magadban, hogy miért voltál 5 évig egy általad "egoistának" és "igénytelennek" tartott nővel?

2023. júl. 26. 02:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is ezt csinálom, elítélek bizonyos csoportokat, csak én tudom, hogy káros, de nem tudok szabadulni a (mindig) beigazolódó előítéleteimtől. Én a focistákat/drukkereket nem bírom leginkább, nem is kell hozzá exnek lennie, egyszerűen taszít. Hangosak, trágárok, alulképzettek, konzervatívak és szexisták, bár utóbbi kettő mindig együtt jár.

Javaslom olvasd el a zabhegyezőt, ha már előre utálsz másokat anélkül, hogy ismernéd őket, egy két jegy alapján. Segíteni nem fog a problémán, de rávilágít milyen korlátolt is vagy, legalább a tulajdonságodhoz való hozzáállásod megváltozik.

2023. júl. 26. 04:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert most utálod őt és hozzá kötöd. Exem spanyol kéttannyelvű gimibe járt és amíg friss volt a szakítás rosszul voltam a spanyol nyelvtől, mert őt juttatta eszembe. Ez elmúlt. De egy másik exem, aki ráadásul az első is volt, tehát eléggé meghatározó, ő egy büdös nagy kocka volt, inkább játékfüggőnek mondanám. Az a fajta, akinek ha a f.aszát szopod az asztal alatt, akkor se áll fel a géptől (megtörtént eset alapján). Szakítottunk és azóta redflag, ha valaki szeret ilyen játékokkal játszani napi szinten. Egy ideig utána olyanokkal jártam, akik szerettek játszani, de ha én átmentem, nem csinálták. Majd később leesett nekem, hogy azért ezt lehet egészségesen is csinálni, de még mindig kizáró ok, ha valaki kocka. Minden jobb hobbi ennél számomra. A párom nem játszik, úgyhogy ennek örülök :D Nem mondom, hogy baj lenne mondjuk évi szinten 3-4 alkalom, de a rendszeresség nálam offos.
2023. júl. 26. 07:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Mert annyira csalódtál benne, és valahol annyira fáj is, hogy többé nem szeretnél olyan lányt a közeledben aki ő rá hasonlít, emlékeztet, illetve az ilyesmi lányokat sem szeretnéd látni többé.

Ez olyan mint pl egy màrka. Csalódtál mondjuk a Fiat márkájú autóban, és lecseréled. Utána soha többé nem fogsz olyat venni és utálni fogod, bármilyen extrával, színben jön ki a fiat, te akkor sem fogsz olyat venni többé.

2023. júl. 26. 07:45
 8/8 anonim ***** válasza:
32%
Férfiként szerintem mi intenzívebben eljük meg a csalódást és haragtartobbak vagyunk hosszútávón is . A hippi ex nőd gondolom még össze is kefélt pasikkal vagy rájuk volt állva.. tudjuk kik járnak egyfolytában fesztiválra és azok nem azok a nők akik csak ugrabugrálni szeretnek egymagukba.
2023. júl. 26. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!