Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ajándékot adnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándékot adnátok egy férfinek a kapcsolat elején?

Figyelt kérdés
Most lesz párom névnapja, még csak egy hónapja vagyunk együtt, ő nekem virágot adott névnapomra amikor elkezdtünk randizgatni. Szereti az autókat, parfümöket, tudom mi a kedvenc itala és romantikus tipus, viszont túlságosan sokat költeni sem szeretnék, hisz friss kapcsolat még ez. Olyan 10ezer forintig mennék el max, de mégis szeretném ha nem csak egy bonbont vagy piát kapnék le a polcról.
2023. júl. 30. 09:41
1 2 3
 1/25 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Valami hasonló értékűt/jelentőségűt, mint a virág, szóval valami nem túl személyeset, nem túl drágát, mittudom én, valami csokit, vagy h szereti, akkor a virágot. Egy hónap után én nem vinném túlzásba.
2023. júl. 30. 09:47
 2/25 anonim ***** válasza:
93%
Nekem az ital jutna eszembe, oké hogy közhelyes, de a virág is az volt tőle.
2023. júl. 30. 09:47
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónap után semmi komolyat. Én is hasonló árkategóriájút vennék mint a virág, egy közepes kategóriájú bort, vagy bonbont. Ráadásul a névnap nem is egy nagy dolog.
2023. júl. 30. 09:52
 4/25 anonim ***** válasza:
41%
Uveg vizet.
2023. júl. 30. 09:52
 5/25 anonim ***** válasza:
12%
Fleshlight stamina training
2023. júl. 30. 09:55
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Névnapra? Soha semmit. De ebben az esetben akkor egy csokis piskótát vagy egy kis kókuszkockát. :)
2023. júl. 30. 10:04
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Én névnapokat nem is tartok, de ha már ő vett neked virágot, akkor adj neki valami hasonló értékűt, pl. menjetek el moziba, ilyen árkategóriában nehéz olyan dolgot venni, aminek van is értelme, egy közös program szerintem jobb ötlet. Bort, bonbont venni párnak szerintem fura, azt az apósnak, anyósnak szokás venni, mikor nem jut jobb az ember eszébe🤣
2023. júl. 30. 10:05
 8/25 anonim ***** válasza:
0%
Írtad romantikus, akkor egy a neveddel gravírozott kulcstartóval és hozzá egy üveg borral, nem lősz mellé.
2023. júl. 30. 10:05
 9/25 anonim ***** válasza:
46%

En sört szoktam esetleg teszek rá vmi matricat, vagy egy commers tusfurdo ha nalam furdik ne nőillata legyen :D, vagy olyan is volt jogy találtam egy ffi gyűrűt es neki adtam jo e rá mert találtam(az a pasim amugy ékszeres is volt es tetszett is neki:))

Nemigen adok nagy dolgokat mert volt aki már kiröhögött hogy pasira költök pasinak.idvarolok nő letemre aztan at is fordult abba hogy le akar huzni.

Meg olyan is volt mikor vasaroltam pl főzni, es a srac mogém beallt a kasszánál hogy ő meg vesz magának egy rágót mondtam neki spontan hogy akkor tegye azt is a kosarba nem kell igy külön vasarolni(elvégre a párom vagy mi..)erre ő is kiröhögött.

Aztan nalam kajált es megint atment abba minden hogy lehuznak es mégcsak nem is tudta.

Nagyon pengeéltanc pasikra költeni.

2023. júl. 30. 10:09
 10/25 anonim ***** válasza:
41%
Százas boltokban vannak.ilyen köszöntő minibonbonok (kis kocka)amikben van meglepetes üzenet is.
2023. júl. 30. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!