Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ajándékot adnál egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándékot adnál egy olyan férfinek, akivel pár hete kezdtél kapcsolatba bonyolódni?

Figyelt kérdés
1-2 hónap után a komoly szándék megvan, de még nem ismered annyira a másikat, hogy személyes ajándékot adj. Ilyenkor mi lehetne jó, vagy mi nem ciki?
2021. dec. 24. 19:49
 1/8 A kérdező kommentje:
(ital kizárva)
2021. dec. 24. 19:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Milyen alkalomból? Névnap, születésnap?

N

2021. dec. 24. 20:01
 3/8 A kérdező kommentje:
karácsony
2021. dec. 24. 20:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Valami apróságot, leginkább rágcsát pl.,elmennék egy boltba, ahol különleges édességeket, rágcsákat lehet kapni, vagy rendelnék, maximum együtt próbálnánk ki. Elrakós tàrgyi ajándékot nem mernék így adni, ne porfogó legyen belőle.
2021. dec. 24. 20:09
 5/8 Noren1989 ***** válasza:
100%
Semmilyet.
2021. dec. 24. 20:13
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 erre gondoltam én is.... csak ha ő meg vett nekem, az kellemetlen.
2021. dec. 24. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
38%
Kulonleges sör
2021. dec. 24. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Házi/kézi készítésű dolgot. Vagy pl. egy szép sálat/nyakkendőt (előnye, hogy méretet sem kell tudni hozzá), vagy valamilyen közös élményt (koncertjegy, fürdő, múzeum), utóbbiból a legjobb, ami nem konkrét időpontra szól, hanem bármikor el tudtok menni, amikor van időtök.
2021. dec. 25. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!