Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot adnál egy olyan férfinek, akivel pár hete kezdtél kapcsolatba bonyolódni?
Figyelt kérdés
1-2 hónap után a komoly szándék megvan, de még nem ismered annyira a másikat, hogy személyes ajándékot adj. Ilyenkor mi lehetne jó, vagy mi nem ciki?2021. dec. 24. 19:49
1/8 A kérdező kommentje:
(ital kizárva)
2021. dec. 24. 19:50
2/8 anonim válasza:
Milyen alkalomból? Névnap, születésnap?
N
3/8 A kérdező kommentje:
karácsony
2021. dec. 24. 20:03
4/8 anonim válasza:
Valami apróságot, leginkább rágcsát pl.,elmennék egy boltba, ahol különleges édességeket, rágcsákat lehet kapni, vagy rendelnék, maximum együtt próbálnánk ki. Elrakós tàrgyi ajándékot nem mernék így adni, ne porfogó legyen belőle.
6/8 A kérdező kommentje:
#5 erre gondoltam én is.... csak ha ő meg vett nekem, az kellemetlen.
2021. dec. 24. 20:15
8/8 anonim válasza:
Házi/kézi készítésű dolgot. Vagy pl. egy szép sálat/nyakkendőt (előnye, hogy méretet sem kell tudni hozzá), vagy valamilyen közös élményt (koncertjegy, fürdő, múzeum), utóbbiból a legjobb, ami nem konkrét időpontra szól, hanem bármikor el tudtok menni, amikor van időtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!