Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt a fiút érdeklem valamennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a fiút érdeklem valamennyire? Érdemes vele kapcsolatba bonyolódni?

Figyelt kérdés
Még nem járunk, csak ismerkedünk. A tali időpontjához is hozzá kell igazodnom, akkor kell vele találkoznom amikor ő akarja. Csak akkor keres amikor ő akar, sokszor 2 napig nem is keres, da ha ez idő alatt én keresem pl. telefonon ő nem veszi fel. A kifogás az volt hogy nem volt kedve beszélni, mindig ezt mondja. Az ismerősök szerint érdeklem őt, csak el kell fogadnom hogy ő ilyen.
2014. máj. 29. 10:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Téged szeretőnek tart ha csak ő hívhat telefonon, és csak ő ér rá valamikor... Ez nagyon sántít.
2014. máj. 29. 10:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Nincs szeretője.
2014. máj. 29. 10:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát ez így elég egyoldalú szerintem. Így mindig az lesz amit ők akar, nem fogja figyelembe venni amit te szeretnél. Vagy elfogadod így, vagy pedig tovább lépsz.
2014. máj. 29. 10:13
 4/12 A kérdező kommentje:
De sztek mennyire érdeklem?
2014. máj. 29. 10:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Te leszel majd a szeretője...
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem nagyon érdekled ha nem veszi fel a telefont amikor hívod és nem képes hozzád igazodni. Használd az eszed kérlek.
 7/12 A kérdező kommentje:
Mint írtam az ismerősök azt mondták hogy érdeklem én őt igazán, csak ő így viselkedik.
2014. máj. 29. 10:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha neked ez kell... Kár volt ide írnod. Őt akarod akkor légy türelmes és várd ki a végét.
2014. máj. 29. 10:20
 9/12 A kérdező kommentje:
Csak elbizonytalanodtam. Amikor velem van teljesen másképp viselkedik.
2014. máj. 29. 10:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Inkább várj egy olyanra aki sok mindent lemondana, h láthasson téged... Mert lesz ilyen pasid.
2014. máj. 29. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!