Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a fiút érdeklem valamennyire? Érdemes vele kapcsolatba bonyolódni?
Figyelt kérdés
Még nem járunk, csak ismerkedünk. A tali időpontjához is hozzá kell igazodnom, akkor kell vele találkoznom amikor ő akarja. Csak akkor keres amikor ő akar, sokszor 2 napig nem is keres, da ha ez idő alatt én keresem pl. telefonon ő nem veszi fel. A kifogás az volt hogy nem volt kedve beszélni, mindig ezt mondja. Az ismerősök szerint érdeklem őt, csak el kell fogadnom hogy ő ilyen.2014. máj. 29. 10:08
1/12 anonim válasza:
Téged szeretőnek tart ha csak ő hívhat telefonon, és csak ő ér rá valamikor... Ez nagyon sántít.
2/12 A kérdező kommentje:
Nincs szeretője.
2014. máj. 29. 10:11
3/12 anonim válasza:
Hát ez így elég egyoldalú szerintem. Így mindig az lesz amit ők akar, nem fogja figyelembe venni amit te szeretnél. Vagy elfogadod így, vagy pedig tovább lépsz.
4/12 A kérdező kommentje:
De sztek mennyire érdeklem?
2014. máj. 29. 10:14
6/12 anonim válasza:
Nem nagyon érdekled ha nem veszi fel a telefont amikor hívod és nem képes hozzád igazodni. Használd az eszed kérlek.
7/12 A kérdező kommentje:
Mint írtam az ismerősök azt mondták hogy érdeklem én őt igazán, csak ő így viselkedik.
2014. máj. 29. 10:16
8/12 anonim válasza:
Ha neked ez kell... Kár volt ide írnod. Őt akarod akkor légy türelmes és várd ki a végét.
9/12 A kérdező kommentje:
Csak elbizonytalanodtam. Amikor velem van teljesen másképp viselkedik.
2014. máj. 29. 10:32
10/12 anonim válasza:
Inkább várj egy olyanra aki sok mindent lemondana, h láthasson téged... Mert lesz ilyen pasid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!