Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan működik egészségesen egy kapcsolatban az ajándékozás?
Nálunk hangulat függő!
Ha látom, hogy rossz passzban van a párom akkor veszek egy szál vörös rózsát csak úgy. De általában havonta egyszer ok nélkül is!
Persze volt már ,hogy kimaradt... :-)
50F
Nagyon szeretem az 5 szeretetnyelves megközelítést, és ilyen szempontból érdemes megfigyelni, hogy milyen beállítottságú a párod. Én pl - mint amúgy általában a férfiak - kevésbé értékelem az ajándékot, így engem zavarba hozna, ha folyton ajándékot kapnék.
A feleségem sem kifejezetten ajándékcentrikus, de nála egy kicsit magasabban van a az ajándék helye, ezért olykor-olykor apróságokat azért veszek neki. Ezek általában nagyon banális dolgok. Pl hazafelé biciklizve a nyugdíjas néni becsületkasszás önkiszolgáló viráglerakatából viszek néhány csokor nárciszt, vagy éppen a boltban veszek egy üveggel abból az ecetes halból, amit marhára szeret.
Örülök egy kis apróságnak néha, de nem vagyok ajándék parti. Inkább szervezzen egy jó közös programot.
N30
Nálunk kb úgy működik, hogy elmegyek bevásárolni és látok valamit amit a férjem régen kapott, evett, ivott, vagy dragább és nem minden héten veszünk olyat, de szereti, azt megveszem neki.
Ugyanez fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!