Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben illik vinni valamit a családjának?
Figyelt kérdés
Találkozni fogok majd egy fiatalabb hölggyel. Egyelőre nincs szó randizásról, csak barátkozunk és ismerkedünk.
Viszont úgy fogunk találkozni, hogy a családjával is szembe kerülök. Ilyenkor érdemes vinni a lány apjának és anyjának valami ajándékot?
Mi ilyenkor a szokás?
Nincs ebben tapasztalatom, azért kérdezem.
2021. dec. 21. 13:50
1/10 anonim válasza:
Hát én biztos nem találkoznék valakivel, aki ismeretlenül már a családja körében akar velem találkozni. Gondolom áthívott téged magához, máshogy nem tudom elképzelni, hogy miért is találkoznál te az ő szüleivel tekintve, hogy semmilyen kapcsolat nincs köztetek.
2/10 anonim válasza:
Nem kell vinni semmit. Tényleg fura hogy már most találkozol a szüleivel, de a ti dolgotok.
3/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, félre érthetően fogalmaztam.
Nyilván ismerem a lányt, nem először látom már :D
Csak elhívtam valahova, ő elfogadta és felajánlottam, hogy érte megyek.
De akkor rendben, nem viszek semmit.
2021. dec. 21. 14:03
4/10 anonim válasza:
Oké, érte mész, és? Kinn fog állni a családja a ház előtt? Vagy mégis miért találkoztnátok? :D
5/10 anonim válasza:
Ha csak érte mész, de nem kimondottan hozzájuk (pl. nem ebédre hívott meg a családja vagy ilyesmi), akkor nem kell.
6/10 A kérdező kommentje:
Rendben
Köszönöm a válaszokat!
2021. dec. 21. 14:12
7/10 anonim válasza:
Hát ez olyan mintha átmennék haveromhoz ezért vinnék ajándékot az egész családnak. :D
Semmi értelme.
8/10 A kérdező kommentje:
#4 🤷
2021. dec. 21. 14:13
9/10 anonim válasza:
ne feledkezz meg az apjától, is áldást kérni, manapság ez már nem hagyomány, de az ő idejükben a szülőktől is kellett ilyen, nem elég a hozzámjösz feleségül hollivódi mozifilm minta.
10/10 anonim válasza:
utána lepippanthatjátok egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!