Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik vinni ajándékot párom családjának első látogatáskor?
Szia!
Én is rástartoltam erre a kérdésre anno. De igazából nem szükséges vinni semmit. Úgy is téged szeretnének megismerni.
Én mint nő vittem ajándékot később még akár a nagyija névnapjára is, mégis fordítva még fel sem lettem köszöntve, még szülinapon se.. Lehet ez nincs mindenkinél így, de szerintem az a fő, hogy bemutatkozz. Nem azzal törődnek, mit adsz (bár szerintem a figyelmesség jele), hanem azzal, hogy viselkedsz. Add önmagad, légy tisztelettudó, illedelmes. Ez a legfőbb. Bár amiket leírtál, figyelmes ajándék, mellé nyúlni nem fogsz, szerintem jó, ha megemlíted, miért hoztad ezeket a dolgokat, így hangsúlyozod a figyelmességet. Esetleg téma indító is lehet maga az ajándék. Pl te is szeretsz főzni stb.
Testvérek meg.. Szerintem örülnek ha rájuk is gondolsz, pozitív. Nem kell nagy ajándék, a bonbon pont jó. Csak ne érezzék majd később ezt szokásnak, hogy mindig viszel valamit. Nyilván nem azért mész és neked is vannak anyagi korlátaid, és nem kötelesség ajándékot vinni. Itt a megismerkedés a cél.
3. válaszoló voltam:
Szerintem nem kell megindokolni.. egyszerűen mondd, hogy hoztam egy kis apróságot, mert hallottad, hogy ezt meg azt szereti.(én pl így szoktam, ha viszek valamit) Így nem is olyan direkt, hogy na nézd mit hoztam, meg nem is az, hogy csak úgy odadobod:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!