Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki mit vesz a párjának/barátjának/férjének karácsonyra?
Mi megbeszéltük, hogy nem ajándékozunk az ilyen "kötelező" alkalmakkor. Az az ajándék, hogy együtt vagyunk.
Év közben mindig adunk egymásnak valamit, csak úgy spontán, ha látunk valami jópofát. Szerintem az többet jelent.
Nincs ra pénzem. Tul igényesek a pasik korulottem.
Márkás cuccok, draga parfumok, amiknek biztosan örülnének, a giccsek, díszek az kizárt.
Olcso kategorias cuccok kiábrándítoan hatnának rájuk.
Szóval lehet szakitanom kene karácsonyra aztan kibekulni.:D
*nem egy barátom van ráadásul. Pont most kivételesen pont karacsony körül. Amugy alapbol mindig 1 van.
Talán olyan 50-100 ezer lenne csak ők ketten. Es akkor még ott van a család is. Na mindegy.
Imádja az autóját, mindig tiptop, de nem szeret elmenni a mosóig, ha csak porszívózni kell. Úgyhogy szivargyújtóról üzemeltethető autóporszívót kap.
Kicsit drágább, mint amit költeni szoktunk, de tudom, hogy örülni fog. Amúgy minden èvben csak valami jelképeset veszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!