Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ki mit vesz a párjának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ki mit vesz a párjának/barátjának/férjének karácsonyra?

Figyelt kérdés

2021. dec. 3. 11:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Akksis flexet szeretne:)
2021. dec. 3. 11:43
 2/17 anonim ***** válasza:
60%

Mi megbeszéltük, hogy nem ajándékozunk az ilyen "kötelező" alkalmakkor. Az az ajándék, hogy együtt vagyunk.

Év közben mindig adunk egymásnak valamit, csak úgy spontán, ha látunk valami jópofát. Szerintem az többet jelent.

2021. dec. 3. 11:46
 3/17 anonim ***** válasza:
24%

Nincs ra pénzem. Tul igényesek a pasik korulottem.

Márkás cuccok, draga parfumok, amiknek biztosan örülnének, a giccsek, díszek az kizárt.

Olcso kategorias cuccok kiábrándítoan hatnának rájuk.

Szóval lehet szakitanom kene karácsonyra aztan kibekulni.:D

2021. dec. 3. 11:47
 4/17 anonim ***** válasza:
19%

*nem egy barátom van ráadásul. Pont most kivételesen pont karacsony körül. Amugy alapbol mindig 1 van.

Talán olyan 50-100 ezer lenne csak ők ketten. Es akkor még ott van a család is. Na mindegy.

2021. dec. 3. 11:50
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
Én 2 fős társast vettem neki, meg egy olyan cuccot, amit saját magának kell majd elkészítenie, és lenyomatot készít majd vele a saját kezéről, meg a közös kutyánk mancsáról.
2021. dec. 3. 11:56
 6/17 anonim ***** válasza:
86%

Imádja az autóját, mindig tiptop, de nem szeret elmenni a mosóig, ha csak porszívózni kell. Úgyhogy szivargyújtóról üzemeltethető autóporszívót kap.

Kicsit drágább, mint amit költeni szoktunk, de tudom, hogy örülni fog. Amúgy minden èvben csak valami jelképeset veszünk.

2021. dec. 3. 12:25
 7/17 anonim ***** válasza:
74%
Markas pulcsit meg egy szexjatekszert :-)
2021. dec. 3. 12:39
 8/17 anonim ***** válasza:
70%
Egy 5 órás sörföző tanfolyamot, egy középkategoriás ír whiskyt és az egyik kedvenc szexjátékszerünk újabb és minőségibb változatát.
2021. dec. 3. 12:42
 9/17 anonim ***** válasza:
64%
9 vagyok lemaradt, én erotikus társast veszek.
2021. dec. 3. 12:51
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
9 azt irtam mit vennék.bocs mar.
2021. dec. 3. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!