Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők ez most hogy is van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ez most hogy is van?

Figyelt kérdés

Barátnőm csak sötétben hajlandó bármit is csinálni ami intim.

De meztelen simán járkál elottem vagy pisil. Már ezt se értem hogy hogy??- pisil előttem, de intim dolgot csak sötétben..

Pisil előttem, de zavarja ha nézem mikor élvez..

Tudja hogy vékonyan vonzóbb volt nekem, ezt még értem h azért kell a sötét h ne lássam a testét..de miért hozza fel h milyen csunya számomra ha azt ami tetszik szoktam dicsérni de ő nem tesz semmit amivel változna a teste.

2023. júl. 28. 23:06
 1/10 anonim ***** válasza:
18%
Női logika, ezt én se értettem soha.
2023. júl. 28. 23:10
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Fogalmam sincs, attól, hogy én is nő vagyok, még nem vagyok a barátnőddel azonos, kérdező. Mi lenne, ha inkább megtanulnál vele normálisan kommunikálni?
2023. júl. 28. 23:15
 3/10 A kérdező kommentje:

Hiába próbáltam..

Eleve azt se értem már hogy miért sérelmezte a véleményem a testéről ha nem tesz semmit ellene, csak megjegyzi h tudja nem tetszik, nagy a hasa szb..

2023. júl. 28. 23:29
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
3, ott a válasz a kérdésedre. Véleményezted a testét, aztán csodálkozol, hogy nem akar veled világosban szexelni.
2023. júl. 28. 23:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Na ha egyszer is mondtad neki, h nem tetszik neked a teste, akkor ne csodálkozz. Ha továbbpiszkálod a testével, akkor még sötétben se fogja akarni... vagy elfogadod így vagy szakítás
2023. júl. 29. 00:14
 6/10 he84 ***** válasza:
100%
De kérdező, ne legyél már ilyen buta,... Egyáltalán miért kritizáltad a testét, a hasának az alakját? Ennyi eszed, logikád nincs, hogy ezért nem akar intimitást veled fényben, csak sötétben, mert miattad széhyelli magát előtted és miattad? Még ha ducinak is tartod, nem kell kimondanod neki, hogy esetleg nem annyira tetszik neked, hanem ha valóban szereted őt, akkor fogadd így el a kritizálása nélkül. Inkább örülj neki, hogy ezután még sötétben hajlandó.
2023. júl. 29. 00:39
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem értem miért ne lehetne ezt elmondani egy kapcsolatban a párunknak nem bántó módon.

Sokszor ő is megjegyzi h ez se,az se jön fel rá stb.

2023. júl. 29. 08:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
El lehet mondani, persze, bármit mondhatsz neki igazából. Csak utána ne csodálkozz, ha ilyen következményei lesznek a dolognak.
2023. júl. 29. 09:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mivel megjegyzéseket teszel rá, így nem akar világosban szexelni.

Én csak azt nem értem miért vagytok ti együtt egyáltalán?

Te ezt a lányt annyira nem szeretheted, mert akkor nem tennél rá megjegyzéseket.

Lehet hogy ő így jobban érzi magát, ne akard megváltoztatni.

Gondolom nem olyan drasztikus hízásról van szó hogy 50 kilóról lett 120. 🙄

2023. júl. 29. 12:35
 10/10 he84 ***** válasza:
Hát nem igaz kérdező, hogy nem érted meg, hogy te sajnos egy felszínes, érzéketlen gyökér vagy, akinek főleg a nő teste kell,... Különben nem kritizálnád szegényt. Nem is érdemled meg őt és te nem szereted őt igazán, ha megjegyzéseket teszel a külsejére. Az ilyet nem nagyon lehet nem bántó módon közölni, ez valamennyire mindig minden formában bántó, jegyezd meg. Ne csak a karcsúság, ne csak a kezdeti alak számítson, ha lenne elég eszed, akkor tudhatnád, hogy az emberek néha változnak, rugalmasan és elfogadóan kell hozzáállni. Ettől még csak mert nem annyira karcsú már, nem lett rosszabb. De te sajnos úgy néz ki, hogy csak a karcsú testére hajtottál és őt magát nem szereted, mint egy embert, eléggé szomorú. Vagy fogadd el őt így és többé ne kritizáld a testét, vagy ha ezt nem akarod, vagy nem képes rá, akkor inkább szakíts vele. Na meg más az, ha ő jegyzi meg magán, hogy valamilyen ruhák már nehezen mennek fel rá és más az, ha másik ember mondja neki, az sokkal rosszabb. Ez a legtöbb nőt bántja és semmi jót nem érsz el azzal, hogy kritizálod az alakját, legfeljebb megbántod őt és rosszabb lesz a helyzet. Péládul nőként én is kicsit duci vagyok, de nem kifejezetten kövér, a barátom mégis elfogad így és nem szokta kritizálni az alakom, mert ő engem szeret és nem csupán az alakomat és ő rendes, nem úgy mint te a barátnőddel. Mindenesetre kérdező, benned nincs sok empátia, az biztos.
2023. júl. 30. 23:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!