Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 18 felett nincs értelme várni a szexszel, hanem pár hét után bele kellene vágni?
Nincs nagy tapasztalatom a fiúk terén. 18 fölötti vagyok, szűz.
Itt mindenki azt írja, hogyha valaki 18-20 fölötti, akkor a négy hónap is sok, mert meg fog csalni az illető. De valakinek több idő kell, míg meg tud bízni a másikban, meg a feszengés nélküli meztelenség is idő, mire leküzdi az ember. Főleg hogyha alapból zárkózott. Most akkor durr bele az első hetekben, csak mert nem vagyok már 16 éves? Vagy csak az itteni emberek riogatnak ezzel mindenkit?
"Egyébként meg ne add ki magad nőnek, amikor férfi vagy."
Ah, a tipikus "nem tudok érvekkel vitatkozni, ezért megvádollak, hogy valamelyik nem vagy".
Mit okoskodsz?
Minden lány másképp áll a szüzességhez. Lehet, hogy neked nem fájt, nem feltel, de más azért tarthat a fájdalmas szextől, sőt még az ujjazástól is.
Nem vagyunk egyformák, akkor mit nem lehet azon felfogni, hogy valakinek idő kell ahhoz, hogy szétrakja a lábát és befogadja a micsodat, ami több mint valószínű, hogy fájdalmat okoz?
Nekem ez továbbra sem magyarázza meg a dolgot. Nálam nincs olyan, hogy ez kicsit intim, ezt csinálom, de ez nagyon, ennél rácsapok a kezedre.
Tehát ha valakinek a levetkőzéshez el kell lazulni, amit totál megértek, a szopáshoz miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!