Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 18 felett nincs értelme várni a szexszel, hanem pár hét után bele kellene vágni?
Nincs nagy tapasztalatom a fiúk terén. 18 fölötti vagyok, szűz.
Itt mindenki azt írja, hogyha valaki 18-20 fölötti, akkor a négy hónap is sok, mert meg fog csalni az illető. De valakinek több idő kell, míg meg tud bízni a másikban, meg a feszengés nélküli meztelenség is idő, mire leküzdi az ember. Főleg hogyha alapból zárkózott. Most akkor durr bele az első hetekben, csak mert nem vagyok már 16 éves? Vagy csak az itteni emberek riogatnak ezzel mindenkit?
Nulla tapasztalattal inkàbb vàrni kell.
Ahogy nézem, sem pàrkapcsolati, sem szexuàlis téren sincs tapasztalatod, szóval...tali ugyanitt 4-6év múlva, mikor màr pàran àtvàgtak a punc1ért.
Hát figyelj én 16 voltam az elsőnél és várni akartam minimum 6 hónapot csak erőszakos volt az exem mert ő 20 évesen volt szűz, sajnos belementem előbb. 18 voltam a következő kapcsolatomnál és ott 4 hónap után szexeltünk, de én akartam volna egy hónap után is, csak nem állt fel neki. Mindkét sráccal amúgy szex előtt volt orál meg kézimunka is.
Aztán felnőttem és ha 1-2 héten belül nem akar szexelni a srác én offolom :D
"mégis kivárta míg fel voltam rá készülve mentálisan, addig eleg volt az orális szex"
Mire kellett mentálisan készülnöd, ha a szopás ment? Ezt nőként nem értem. Ha az egyikre kész vagyok, a másikra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!