Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már 18 felett nincs értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már 18 felett nincs értelme várni a szexszel, hanem pár hét után bele kellene vágni?

Figyelt kérdés

Nincs nagy tapasztalatom a fiúk terén. 18 fölötti vagyok, szűz.

Itt mindenki azt írja, hogyha valaki 18-20 fölötti, akkor a négy hónap is sok, mert meg fog csalni az illető. De valakinek több idő kell, míg meg tud bízni a másikban, meg a feszengés nélküli meztelenség is idő, mire leküzdi az ember. Főleg hogyha alapból zárkózott. Most akkor durr bele az első hetekben, csak mert nem vagyok már 16 éves? Vagy csak az itteni emberek riogatnak ezzel mindenkit?

2023. júl. 28. 13:53
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
85%

Ne feküdj le senkivel, amíg nem érzed magad késznek erre, amíg nem akarod.

Én 1-1.5 hónapja randiztam a párommal, mikor először lefeküdtünk. Addig fokozatosan ment a vetkőzés petting stb. Mindketten szüzek voltunk és ekkor 20-21 évesek.

Nem siettetett, de tudatta, hogy ő akarja, mikor eljutottunk oda, már készen álltam én is. De korábban nem hittem volna, hogy ilyen "gyorsan" elengedem magam.

2023. júl. 28. 14:27
 22/45 anonim ***** válasza:
66%

Hát ja kuka, ez van felnőttként. Gimiben még elmegy fél évet várni, utána már nem.

#17 én asszem értem, ciki egy tinilánynak, ha már szexelt, mert akkor kva mások szemében. A szüzesség korábban érték volt és sokan azt hiszik, hogy most is az. És így elmondhatják magukról, hogy még szűz vagyok, nyugi, nem vagyok ribi.

2023. júl. 28. 14:28
 23/45 anonim ***** válasza:
27%
Nem fog fájni, van, akinek sport közben szakad el és nem fáj. És alapból van rajta nyílás. Ne beszélj butaságot.
2023. júl. 28. 14:29
 24/45 anonim ***** válasza:
88%
23- te ne beszélj butaságot. Honnan tudhatod, hogy nem fog? Van, akinek fáj,van akinek nem. De igen, van rá esély, hogy fájni fog!
2023. júl. 28. 14:30
 25/45 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem szopni cikibb, mint dugni, és ezt tiniként még inkább így gondoltam.
 26/45 anonim ***** válasza:
81%

#22:

Hogy gondolná, hogy ribi, amikor szűz? Tessék?

A párjával akarja elvesziteni nem random csavoval a WC-ben, de még akkor se az, mert szűz volt előtte.

Akkor vagy ribi, ha párkapcsolatban vagy és hűtlen vagy, vagy akkor ha ő van és te a szeretője vagy!

27/45 anonim ***** válasza:
34%

Aki sportol annak azt mondják, hogy kevésbé fáj, de még azoknál se 100%,hogy nem fog fájni!

Egyébként meg ne add ki magad nőnek, amikor férfi vagy. 🤡

2023. júl. 28. 14:31
 28/45 anonim ***** válasza:
71%
#26 Én sem értem. 16 évesek voltunk egy barátnőmmel, amikor ő először szexelt. Nem mondta el senkinek, ha rákérdeztek, titkolta, terelte a témát. Végül elmondta nekem és mondta, hogy nem akar ribinek tűnni, de igen, már nem szűz. Nos. 7 hónapja voltak együtt, amikor lefeküdtek, 16 elmúlt, szerették egymást. És így is úgy élte meg, hogy ő egy ribi.
2023. júl. 28. 14:34
 29/45 anonim ***** válasza:
95%
#28: Az eléggé gáz. 😂
2023. júl. 28. 14:35
 30/45 anonim ***** válasza:
27%
Istenem! Mit tanítanak, mire nevelnek az iskolákban, otthon a szülők mivel foglalkoznak? Nehéz jövő vár erre az országra.
2023. júl. 28. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!