Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem zavar? ha egy nőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavar? ha egy nőre mondják vagy írják cikkben hogy a nők bonyorultak nem tudom erre mit is írjak 25N

Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 22:28
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

8

Te vagy a tökéletes nő. Soha nem találkoztam ilyennel, pedig volt jónehány kapcsolatom.

2023. júl. 26. 00:52
 22/27 anonim ***** válasza:
30%

Nehéz kérdés ez...

Ha azt írják, hogy a nők bonyolultak, akkor az a baj.

Ha azt írják, hogy egyszerűek, akkor meg az sértő! :D

Szerintem amúgy egyszerűek általában. Csak, ha ezeket az egyszerű mozgatórugókat kimondja valaki, akkor meg azért tépik le a fejét.

2023. júl. 26. 01:28
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát velem elég sokszor van, hogy nem értek más embereket. De soha az életben nem gondoltam arra, hogy ha férfit nem értek, akkor azért, mert nő vagyok, ha meg nőt, akkor ejnye, hát nekem is puncim van, értenem kéne.

Pl. soha nem fogom megérteni azokat az embereket, akik a durván bántalmazó szüleikkel tartják a kapcsolatot, mert "mégis csak az anyám/apám". Ilyen mindkét nemből van. Nem értem őket.

De megint jó ugye nemek alapján szétszedni valamit, aminek az egészhez semmi köze.

2023. júl. 26. 01:35
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
17. A hónap 30 napján bonyolultak a nők, nem csak mikor menstruálnak.
2023. júl. 26. 06:56
 25/27 anonim ***** válasza:
Ja ezt én is bírom, hogy jaj hát mi full egyszerűek vagyunk és csak ti nők vagytok bonyolultak... Aha :D Hát lehet hogy mi is bonyolultak vagyunk de a férfiak is azok. Aki egyszerű és csak kaja meg szex kell neki az szerintem elég nagy szégyen. Férfiak csinálják azt folyton, hogy jaj te kellesz nekem nagyon szeretlek, aztán másnap uhh hát amúgy bocsi ma már mégse szeretlek inkább szakítsunk. De lehet a másnapot se várja meg csak pár perccel később gondolja meg magát. Vagy bonyolultak vagy hazugok, ez a kettő lehetőség van.
2023. júl. 26. 07:54
 26/27 anonim ***** válasza:
31%
Mert a nők valóban bonyolultak. Egy nő sosem azt mondja, amit gondol, de elvárja, hogy a férfi arra gondoljon, amire ő.
2023. júl. 26. 07:59
 27/27 A kérdező kommentje:
amúgy nő vagyok miért hiszitek hogy férfi vagyok?🤔
2023. júl. 26. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!