Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már esetleg így valaki? Végül mi lett belőle?
Van egy kollégám, kivel kb fél éve dolgozunk együtt.
Mikor rá pillantok, azon kapom, hogy ő is folyamat ide pillant, nem néz csak pillant néha bámul is azon veszem észre. Egyik közös barátunknak azt mondta, hogy észre vette, hogy nézegetem őt annyira, hogy már zavarban jön ettől ( ez nem teljesen úgy van hogy.annyira nézem, de ő ezt mondta) beszélgetni nem szoktunk sosem, köszönésen kívül, de érzem azt a különös érzést, vagy hogy is fogalmazzam feszültséget talán, ha közelemben van ( említettem hogy vannak közös barátaink ) és ha ő is ott van abban a társaságban, csendes és látom rajta hogy zavarban van.
Szerintetek?
Ezt mire véljem?
Köszönöm
Lehet, hogy nem tetszel neki, és emiatt van zavarban.
Az a helyzet, hogy ha tetszel neki akkor lép, legalább beszélgetést kezdeményezne szerintem...
2/3
Nem megyek utána ahogy gondolod, soha!!! Sőt, kerülöm is ahogy tudom! Menekülni nem mondanám, ha annyira menekülni akarna, nem követne minden közösségi oldalon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!