Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem zavar? ha egy nőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem zavar? ha egy nőre mondják vagy írják cikkben hogy a nők bonyorultak nem tudom erre mit is írjak 25N

Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 22:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
A tehén bonyolult állat de én megfejtem.
2023. júl. 25. 22:50
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmondom a férfiaknak, mit akarok, azt mondják, buta vagyok, nem tudom, mit akarok. Valahogy mindennek az lesz a vége, hogy leszarják, amit gondolsz, helyette azt mondják, azt gondolod, amit gondolják, hogy gondolsz, mert azt mondták egy amerikai pite filmben.
2023. júl. 25. 22:50
 13/27 anonim ***** válasza:
#12: Ezt hogy érted? Nem lehet inkább csak arról van szó, hogy őkett igazából nem is érdekli csak d*gni szeretnének? Én személy szerint örülnék annak, ha amúgy mindent így egyenesen a szemembe mondanának a nők és az alapján akkor eltudnám dönteni, hogy most legyen több is vagy ne. Egyeznek az elképzelések, értékrendek-e vagy sem? Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy én 20-25 korosztályban ismerkedek csak.
2023. júl. 25. 22:55
 14/27 A kérdező kommentje:
az a baj hogy mi nők azt is tagadják hogy nem hisztizünk stb nem hazudunk mi bajunk szomorúság mert mi őszintén ki mondjuk mire gondolunk de ez nem játszma amúgy ilyet hogy még a nők is ezt mondják de ha mégis valamiért hormon stb más milyen lesz a nő viselkedése akkor is így fognak a nő társaim vélekedni? vagy ezért el hagya párja
2023. júl. 25. 22:59
 15/27 anonim ***** válasza:
92%

Nem, ezek tipikusan azok a férfiak, akik mindenkinél okosabbak.

A legjobb példa az a sok baromság, hogy ha a nő nemet mond, az talán, vagy a franc tudja. Elmondtuk ezerszer, hogy a nem nemet jelent, hagyj békén, de bemagyarázzák, hogy nem is, mert azt akarják, hogy ne ez legyen az igazság.

2023. júl. 25. 23:05
 16/27 anonim ***** válasza:
83%
Cica, ezt le tudod írni úgy, hogy ne kapjunk tőle sztrókot. Nagy levegő, nyugi, és vesszők.
2023. júl. 25. 23:06
 17/27 anonim ***** válasza:
93%
9: amikor menstruálok, akkor tényleg hisztis vagyok. Egy napig. De akkor megmondom a páromnak, hogy épp menstruálok, legyen elnézőbb és akkor az lesz. Havonta egy nap hisztit ki szokott bírni, pláne, ha tudja, hogy mitől van.
2023. júl. 25. 23:08
 18/27 anonim ***** válasza:
90%
Kezdem azt hinni, ezt nem egy nő írta ki.
2023. júl. 25. 23:10
 19/27 anonim ***** válasza:
88%
18: nekem is ez a gyanúm.
2023. júl. 25. 23:16
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

De, zavar. Ezzel tökéletesen el lehet idegeníteni magadtól a másik embert, nem kell megértéssel fordulni felé, ha olyan a helyzet, mert hát ugye ő csak egy nő, nem lehet kiigazodni rajta, mi a baja. Ez a nem-törődöm emberek mentsvára, és természetesen egyben egy önbeteljesítő jóslat is, hiszen, ha sosem próbálsz meg közeledni egy másik ember felé, hogy megértsd a világnézetét, motivációit, akkor persze, hogy egy merő misztikus katyvasznak fog tűnni a viselkedése.

És a kérdést szerintem sem egy nő írta ki, bár elég nehéz a zagyva kommentjeiből kihámozni, hogy egyáltalán mit akar közölni.

2023. júl. 25. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!