Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmennétek olyan randira ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek olyan randira ahol a pasi nem árulja el a programot hanem azt mondja meglepetés?

Figyelt kérdés
Szülinapi bulin ismertem meg ott jól elbeszélgettünk.
2023. júl. 25. 12:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen szinten egy gyakorlatilag idegenre biztos, hogy nem bíznám rá magam. Eleve nem is biztos, hogy eltalálja az ízlésemet, nem minden nő ugyanazokat a programokat szereti, illetve, ha kicsit sincs fogalmam a program fajtájáról, akkor nem tudom, hogy készüljek. Más egy strandra, kirándulni, koncertre, vacsorázni menni, öltözék, táska tartalma stb.
2023. júl. 25. 13:55
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha már ismerem és meg tudok bízni benne. Ehhez azért nem elég néhány randi.
2023. júl. 25. 14:12
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. júl. 25. 14:29
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Régen azt mondtam volna, hogy persze. Nem lehet az életet rettegve élni. Sokszor ültem be netes első randin pasi mellé, sose volt gond, max annyi, hogy nem jöttünk be mégsem egymásnak stb.

Aztán egyszer belefutottam egy pszicho gyerekbe a nagy számok törvénye alapján. Azóta óvatos vagyok, szóval nem.

2023. júl. 25. 14:35
 15/20 anonim ***** válasza:
73%

14.

"

egyszer belefutottam egy pszicho gyerekbe a nagy számok törvénye alapján"

Mi történt konkrétan !?

2023. júl. 25. 16:44
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Már eleve, ahogy többen is írták, totál más ruhát veszek/máshogy készülök ha kirándulni megyünk vagy ha étterembe. A másik, hogy egy ismeretlennel nem fogok olyan programba belemenni, ahol kettesben vagyunk, vagy ahová ő visz kocsival. És hiába beszélgettünk egy kicsit egy bulin, még simán lehet, hogy olyan programot talál ki, amit elutasítok, és akkor lenne B terve? Sértődés nélkül tudná fogadni?
2023. júl. 25. 16:53
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
14 vagyok. Ültem mellette a kocsiban, elkezdte ecsetelni, hogy akkor menjünk valahova leparkolni jól érezni magunkat. Mondtam, hogy ez így nekem nem pálya, nem is ismerem, de erősködött, hogy akkor minek jöttem el és márpedig addig haza nem megyek ameddig nem lesz"valami". Szerencsére a városban voltunk, nem valami isten háta mögötti helyen akkor még. Elkezdtem ütni az ablakot, műszerfalat, kiabálni, hogy engedjen ki. Ekkor megijedt, megállt én kipattantam és többet nem láttam. Bele se merek gondolni mi lett volna ha nem ilyen bamba és akkor próbálkozik mikor már lakott területen kívül vagyunk. Megúsztam végül is, de nagyon para volt, azóta óvatos vagyok.
2023. júl. 25. 18:53
 18/20 anonim ***** válasza:

17.

Mondjuk pont jól csináltad, hogy nem

őt ütötted hamem a kocsit mert még rád támadt volna és még rád is fogja hogy önvédelem volt!

Ha meg nem vagy eléggé erőteljes akkor meg szabad a pálya neki azt hinné! Úgyhogy tökéletes reakciód volt!

2023. júl. 25. 19:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Kizárt, el sem jutnánk a randiig. Nő vagyok, tisztában a fizikális határaimmal, és ha tehetem, esélyt sem adok a másiknak, hogy esetleg bántson.
2023. júl. 25. 22:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha ilyen ismerkedős stádiumban vagyunk, akkor nekem annyit kell tudnom azért, hogy kb. hova megyünk (és ha nem olyan hely, ahonnan tömegközlekedéssel könnyen haza tudok jutni egyedül, akkor sztornó), és csak nyilvános helyre vagyok hajlandó... hogy ott mi a program, az lehet meglepetés. És nem ülnék be úgy a kocsijába, hogy nem volt pár randi előtte.
2023. aug. 1. 03:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!