Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 21 éves lány és egy 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 21 éves lány és egy 15 éves fiúnál sok a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Beszélgettem a hetekben egy sráccal, tök aranyos és normális, érett fiúról van szó. Instan írt rám, és ott is beszélgettünk. Aztán tegnap bevallotta hogy ő amúgy 15 éves, ami meglepett mert képei alapján tűnt legalább 18-nak. Eddig a minimum korhatár akivel randiztam az 18 éves volt, többiek meg idősebbek. Kicsit kellemetlenül érzem magam, mert úgymond nem akarom senkinek se elvenni az "ártatlanságát", és nem akarok egy P*d*f*l embernek tűnni aki a fiatalokra utazik. De ő tényleg érdekes srác, odaadónak tűnik és őszintének. Szóval nem tudom mit tegyek, teljes dilemmában vagyok. Ő szeretne találkozni én meg nem tudom. Ha nem lenne ez a fránya kor különbség akkor simán belemennék. Mit tennétek a helyemben?

2023. júl. 20. 16:35
1 2 3
 21/25 Felfujhatogyerek válasza:
0%
Elméletben pedofíliának számít ha sexuális tevékenyéséget végez a két fél, de ennek nem kell megtörténnie. Nem kell mindjárt arra gondolni, simán lehet együt két ember nagyobb korkülömbséggel is. Szimplán értékelni és élvezni a másik társaságát nem bűn. Nekem volt annó régen 23 éves barátnőm 16 évesen és soha sem fordult meg a fejében hogy kikezdjen velem, együtt lógtunk, bicajoztunk fürdöbe jártunk, randiztunk és élveztük egymás társaságát. De sajna ő kiment külföldre tanulni , én meg ittmaradtam az idióta begyöpösödött országban amit vén pénz és hatalomra éhes emberek irányítanak. Soha sem lessz megfizethető repulő autóm :(
2023. júl. 20. 20:02
 22/25 anonim ***** válasza:
61%
10 centis kukijan nem elveznel srmmit.
2023. júl. 20. 23:05
 23/25 gabor49 ***** válasza:
75%
ez forditva működne de egy 15 eves fiu még nagyon gyerek
2023. júl. 21. 17:12
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Megértelek kérdező a döntésedben,engem is zavarna, bár egy találka szerintem belefért volna.

20/L

2023. júl. 25. 02:48
 25/25 anonim ***** válasza:
Semmi gond a korkülönbséggel, együtt járhattok
2023. okt. 7. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!