Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 21 éves lány és egy 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 21 éves lány és egy 15 éves fiúnál sok a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Beszélgettem a hetekben egy sráccal, tök aranyos és normális, érett fiúról van szó. Instan írt rám, és ott is beszélgettünk. Aztán tegnap bevallotta hogy ő amúgy 15 éves, ami meglepett mert képei alapján tűnt legalább 18-nak. Eddig a minimum korhatár akivel randiztam az 18 éves volt, többiek meg idősebbek. Kicsit kellemetlenül érzem magam, mert úgymond nem akarom senkinek se elvenni az "ártatlanságát", és nem akarok egy P*d*f*l embernek tűnni aki a fiatalokra utazik. De ő tényleg érdekes srác, odaadónak tűnik és őszintének. Szóval nem tudom mit tegyek, teljes dilemmában vagyok. Ő szeretne találkozni én meg nem tudom. Ha nem lenne ez a fránya kor különbség akkor simán belemennék. Mit tennétek a helyemben?

2023. júl. 20. 16:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
42%

Hát szerintem a fiúk alapból később érnek, ezt is számold bele. Ezért van, hogy a lányok 3-4 évvel idősebb fiúkkal vannak együtt. Nézd úgy, hogy mi van, ha írásban oké, de személyesen majd egy 13 éves szinten lesz?

Ismerek én is "komoly" 15-16 éves fiúkat, de meg se közelítik egy fiatal felnőtt szintjét. Én semmiképp se mennék bele.

Már nem vagyok huszonéves, de akkoriban írogattam egy tizenéves sráccal, azt hittem hogy érett, stb, megbeszéltünk egy találkozót, vártam, vártam, aztán hazamentem. Utána írt, hogy nem mert eljönni. Jó, elnéztem, beszélgettünk tovább, aztán egyszer csak törölt az ismerősei közül, mai napig nem tudom miért, egyik pillanatról a másikra.

2023. júl. 20. 16:46
 2/25 Sunshinedoll ***** válasza:
38%
Igen, ultragáz. Pedo.
2023. júl. 20. 16:54
 3/25 A kérdező kommentje:
Tegnap tudtam meg nehogy már pedo legyek emiatt xddd. Trollkodast másra tartogasd.
2023. júl. 20. 16:56
 4/25 Sunshinedoll ***** válasza:
26%
Ha valaki 21 évesen 15 éveshez vonzóik, az pedo. Trollkodás nélkül, halálkomolyan mondom.
2023. júl. 20. 17:00
 5/25 A kérdező kommentje:
Emiatt nem is vonzodom hozzá annyira, csak jofejnek tűnik és mondtam is hogy engem zavar a korkülönbség. Elolvastad amit a kérdésben írtam?
2023. júl. 20. 17:03
 6/25 anonim ***** válasza:
38%

Ez nagyon sok ahogy más is írta .. egy fiú jóval később érik..

Nem vagytok egy színten egy 6 év múlva térj vissza rá.

2023. júl. 20. 17:04
 7/25 anonim ***** válasza:
91%

Pedo az, aki nemileg éretlen kicsi gyerekekhez vonzódik.

A fiúk meg nem érnek semmivel később, csak nem teszünk rájuk semmilyen felelősséget, elnézzük nekik, hogy idióták.

Ettől függetlenül 18 év alattival ne. Ez ebben a korban nemek nélkül túl nagy különbség.

2023. júl. 20. 17:07
 8/25 Ghgj ***** válasza:
27%
Ez bőven megrontás kategória, ha elmélyül a kapcsolatotok. Ő még gyerek, kiforratlan személyiséggel és korlátotott döntéshozatali képességgel. Engedd el.
2023. júl. 20. 17:08
 9/25 anonim ***** válasza:
43%
15 éves fiú kb 12-3 éves kamasz lány szintjen van még..
2023. júl. 20. 17:10
 10/25 anonim ***** válasza:
81%
Linket erre az áltudományos megállapításra.
2023. júl. 20. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!