Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 21 éves lány és egy 15 éves fiúnál sok a korkülönbség?
Hát szerintem a fiúk alapból később érnek, ezt is számold bele. Ezért van, hogy a lányok 3-4 évvel idősebb fiúkkal vannak együtt. Nézd úgy, hogy mi van, ha írásban oké, de személyesen majd egy 13 éves szinten lesz?
Ismerek én is "komoly" 15-16 éves fiúkat, de meg se közelítik egy fiatal felnőtt szintjét. Én semmiképp se mennék bele.
Már nem vagyok huszonéves, de akkoriban írogattam egy tizenéves sráccal, azt hittem hogy érett, stb, megbeszéltünk egy találkozót, vártam, vártam, aztán hazamentem. Utána írt, hogy nem mert eljönni. Jó, elnéztem, beszélgettünk tovább, aztán egyszer csak törölt az ismerősei közül, mai napig nem tudom miért, egyik pillanatról a másikra.
Ez nagyon sok ahogy más is írta .. egy fiú jóval később érik..
Nem vagytok egy színten egy 6 év múlva térj vissza rá.
Pedo az, aki nemileg éretlen kicsi gyerekekhez vonzódik.
A fiúk meg nem érnek semmivel később, csak nem teszünk rájuk semmilyen felelősséget, elnézzük nekik, hogy idióták.
Ettől függetlenül 18 év alattival ne. Ez ebben a korban nemek nélkül túl nagy különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!