Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 21 éves lány és egy 15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 21 éves lány és egy 15 éves fiúnál sok a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Beszélgettem a hetekben egy sráccal, tök aranyos és normális, érett fiúról van szó. Instan írt rám, és ott is beszélgettünk. Aztán tegnap bevallotta hogy ő amúgy 15 éves, ami meglepett mert képei alapján tűnt legalább 18-nak. Eddig a minimum korhatár akivel randiztam az 18 éves volt, többiek meg idősebbek. Kicsit kellemetlenül érzem magam, mert úgymond nem akarom senkinek se elvenni az "ártatlanságát", és nem akarok egy P*d*f*l embernek tűnni aki a fiatalokra utazik. De ő tényleg érdekes srác, odaadónak tűnik és őszintének. Szóval nem tudom mit tegyek, teljes dilemmában vagyok. Ő szeretne találkozni én meg nem tudom. Ha nem lenne ez a fránya kor különbség akkor simán belemennék. Mit tennétek a helyemben?

2023. júl. 20. 16:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
30%

„Az biztos, hogy sok, többszörösen alátámasztott különbség van a fiúk és lányok fejlődésében. Megkockáztatva, hogy kicsit együgyűnek fogok tűnni, hadd jelentsem ki: a fiúk különböznek a lányoktól. A lányok agya korábban érik a fiúkénál, bizonyos szempontból akár tíz évvel is. Ha valaki úgy gondolja, hogy a fiúk agyának ugyanabban az ütemben kell fejlődnie, mint a lányokénak, az csalódni fog az elvárásaiban, és azt fogja gondolni, hogy a fiúk agya rendezetlen, különösen azokon a területeken, amelyek utoljára érnek be (csak a felnőttkor elején): a prefrontális kéreg végrehajtó területein. És nemtől függően, az agy bizonyos területe között kvalitatív különbségek is vannak . Az agyfejlődésnek és az agyszerkezetnek az alapvető neurológiai különbségei vezetnek azokhoz az észrevehető különbségekhez a viselkedésben és pszichológiai megnyilvánulásokban, amelyek elválasztják a fiúkat a lányoktól.

Az iskola-előkészítős fiúk vadabb

2023. júl. 20. 17:15
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
2023. júl. 20. 17:17
 13/25 anonim ***** válasza:
51%

Akkor miért nem kezdik a fiúk később a sulit? Vagy miért nem járnak mind kisegítőbe? Miért nem a nők a világ vezetői, ha érettebbek a buta kis fiúcskáknál?

Vagy csak a felelősség jár a nőknek? Az éretlen fütyiknek marad a boys will be boys?

2023. júl. 20. 17:20
 14/25 anonim ***** válasza:
50%
13. Mert az iskolai tananyagnak nincs sok köze ehhez.
2023. júl. 20. 17:25
 15/25 anonim ***** válasza:
77%
15 évesen még kisfiú. nemtudom mit akarsz kisfiútól...
2023. júl. 20. 17:35
 16/25 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele és elmondtam hogy nagyon zavar a korkülönbség. Megértette és elfogadta. Szóval ennyit erről a témáról
2023. júl. 20. 18:26
 17/25 anonim ***** válasza:
48%
Sajnálom, pedig egy kellemes tapasztalatnak jó lett volna, sőt, lehet még pár év alatt valami komoly is kialakult volna belőle. A fiatal fiúk azért meg tudják emberelni magukat, ha idősebb barátnőjük van. Szóval a társadalmi nyomás megint győzedelmeskedett az egyéni vágyak felett.
2023. júl. 20. 18:55
 18/25 Sunshinedoll ***** válasza:
23%
Tök mindegy, maga a tény, hogy itt vagy és egyáltalán megkérdezed, ki mit gondol, tényleg túl sok-e, nekem azt mondja, hogy fontolóra veszed, márpedig ha fontolóra veszed, akkor az pedo.
2023. júl. 20. 19:22
 19/25 anonim ***** válasza:
43%
Békénhagynám.
2023. júl. 20. 19:44
 20/25 A kérdező kommentje:
18as, ha elolvastad volna rendesen a leírást, akkor tudhatnad ,hogy mostanaban tudtam meg hogy mennyi idős. Ennek tudatában lemondtam a dologról mert zavart. Ha valaki tényleg pedo akkor nem zavartatja magát és kisgyerekeket molesztal össze vissza. Van különbség. Kinézetre is idősnek tűnt. És mint mondtam a minimum 18 évet mindig megtartottam hogyha randizasrol van szó. Komoly kapcsolatom meg csak velem idősebbekkel volt eddig. Szóval nem értem mit nyomatod a faszsagodat mikor nem is ismersz. A kerdest is csak kíváncsiságból írtam ki, mert itt mindig olyan kérdéseket találok hogy a csávó pl 10 évvel idősebb a csajnal, aztán őt mindig nyugtatják hogy semmi baj fiam, 25 évesen nyugodtan randizhatsz egy 15 evessel.
2023. júl. 20. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!