Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok, baj ha a lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, baj ha a lány idősebb a fiúnál a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy felnőtt korban ez nem számít, de kamaszként?

Fiúk, nem riaszt meg titeket, hogy a lány 1-2 évvel idősebb nálatok?

Lányok, nem találjátok az 1-2 évvel fiatalabb fiúkat éretlennek?

2018. jan. 21. 19:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Szia

16 éves vagyok és nálunk a suliban az egy évvel fiatalabb fiúk nagy része sokkal érettebb mint az osztálytársaim ráadásul jobban is néznek ki így nekem nem lenne probléma :D

2018. jan. 21. 19:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ ;) ment a zöld kéz
2018. jan. 21. 20:06
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
kamaszként csak idősebb lányokkal foglalkoztam, értelmes is voltam, a fiatalabb csajokkal több probléma van, most is jobban vonz ha a lány az idősebb
2018. jan. 21. 20:07
 4/12 anonim válasza:
64%

18 evesen összejöttem egy 16 éves fiúval eleinte jó volt minden aztán nagyon úgy éreztem hogy 'le van maradva' hozzám képest.. nem voltam érettebb a koromnal szerintem, átlagosnak éreztem magam de a fiút viszont egy idő után kisöcsinek ereztem inkább, mint a szerelmemnek

Összességében nem volt jó

2018. jan. 21. 20:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen fél évvel voltam idősebb a kiszemelt fiúnál. Őt abszolút nem érdekelte, én viszont nem tudtam ezen felül emelkedni, az a nyamvadt fél év is zavart. Most 25 vagyok, 2 és fél évvel fiatalabb a férjem. :D Megtanultam a leckét. Őt soha nem zavarta, és most már engem se. Kár ezen leragadni.
2018. jan. 21. 20:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hat engem nem zavar sőt jobb is. En 15-19 ami belefér. 16/F
2018. jan. 21. 20:41
 7/12 anonim ***** válasza:
72%

Felnőtt korban nem számít? De, számít akkor is.

1-2 év nem számít sem az én korosztályomnál, sem a tiednél.

36N

2018. jan. 21. 20:44
 8/12 anonim válasza:
100%
Szerintem nem baj. Exem több mint egy évvel volt fiatalabb nálam és jó volt a kapcsolat. Most egy nálam 5 évvel fiatalabb pasit próbálok felszedni. Szerintem a kor csak egy szám. 23/L
2018. jan. 22. 13:42
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, ezzel igazán sokat segítettetek❤

Természetesen mindenkinek ment a zöld kéz

2018. jan. 22. 16:24
 10/12 anonim válasza:
100%
Hali! Kissé régi kérdés, de jó válasz: közelről ismerek olyan párt, ahol a lany 5 évvel idősebb a fiúnál. A srác sokkal jobbal viseli ezt a3 csajt, mint a régi, nála fiatalabb barátnőjével
2018. febr. 24. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!