Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Édesanyám csak velünk szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Édesanyám csak velünk szeretne nyaralni?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, 2 éve élek együtt a párommal. Komoly kapcsolat. Nővérem 33 éves, hasonló helyzetben.

Édesanyankkal jó a viszony, napi szinten beszélünk, sokszor találkozunk. Pár éve egyedül van, barátnői nem nagyon vannak,de aktív életet él. Egy ideje kicsit konfliktusos lett, hogy igénye, hogy sokszor találkozzunk így hárman a párjaink nélkül. Ami alapvetően nem lenne gond, szoktumk így kávézni, vacsizni, strandolni. Viszont nagyon ragaszkodik, hogy nyaraljunk együtt és csak hárman, mert feleslegesnek érezné magát, ha jönnének a párjaink.

Ezt én meg is értem, csak hát párkapcsolat és munka mellett nehéz ezt kivitelezni. A nyár most egy rohanás, minden hétvégén van már valami, esküvő, lánybúcsúk..stb. Nagyon nehéz az is, hogy a párommal pár napra el tudjunk menni, nem hogy egy hétre.

Én rosszul érzem magam, mert a barátaimnál alap, hogy családdal mennek közösen nyaralni, ahol ott vannak a párjaik is. Nehéz lavíroznom, mert nem szívesen mennék el egy hétre a párom nélkül, úgy hogy a közös nyaralást is nehéz leszervezni, de anyukámat se szeretném megbántani.

Párom megértő, de pl. az ő családi programjaikban mindig ott vagyok én is.

Ti hogy nyaraltok, vagy hogy szokás ez nálatok?

Köszi a válaszokat!

2023. júl. 20. 01:32
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
92%

"Nem akarsz élni, csak rádkényszerítették? Igen, egy kis hála lehetne az emberekben, ha a szüleik tisztességesen felnevelték őket, és még az unokákat is támogatják."

De, akarok és akartam élni, egyúttal viszont igen, rám kényszerítették, ahogy rád is rád kényszerítették, meg mindenkire, hisz a gyerek nem képes magáról gondoskodni valamint az életéről döntéseket hozni, szülőként te hozod a döntést. A gyerek lehet, hogy teljesen másképp döntött volna, felnőtt fejjel is. Te döntöttél úgy, hogy mindent beáldozol. Anyám is egyfolytában beáldozott mindent, miközben nem lett volna szükséges (mi több, sokszor nemhogy felesleges, de káros volt, neki is és nekem is), csak hát azzal pótolta a különféle érzelmi hiányait, hogy a gyerekéért mindent feláldozó szent szülőnek érezhette magát.

Ha neked az az igényed, hogy a gyereked gépiesen vagy színjátékból rád fordítson x napot egy évben, azt végül is meg lehet oldani kötelességből (bár elég szánalmas az eredménye). Szíves-örömest közös időt eltölteni, jókat beszélgetni, szeretni már nem lehet kötelességből.

2023. júl. 21. 11:47
 32/35 anonim ***** válasza:
83%

Nem érdekelne ilyen önző ember, méghozzá olyan szinten, hogy nem is sűrűn találkoznék vele, nemhogy naponta telefonos kapcsolat, meg a franc.

Nm veszed észre, hogy totál rátok telepszik?

Meg kell húzni a határokat, akkor is ha megsértődik - kit érdekel, az ő baja -, de ez beteges kapcsolat.

2023. júl. 22. 20:43
 33/35 anonim ***** válasza:
87%
Szülőként évtizedeket áldozol fel a gyerekedért, millió dologról mondasz le - és akkor mivan? Ez a TE döntésed, attól pillanattól kezdve, hogy magadba engedted a férjedet ;)
2023. júl. 22. 20:44
 34/35 anonim ***** válasza:
75%
Alapból káros ez a mindennap telefonálósdi. Miért kell? Építsd le anyádat, mert ennek még rosszabb vége lesz, főleg miután megszületik az unoka.
2023. júl. 23. 10:18
 35/35 anonim ***** válasza:
Menny nyaralni külön a pasiddal, külön anyuddal más időpontba. Ilyen az anyád, akkor terhesen is idegesít téged
2023. okt. 21. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!