Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édesanyám csak velünk szeretne nyaralni?
28 éves vagyok, 2 éve élek együtt a párommal. Komoly kapcsolat. Nővérem 33 éves, hasonló helyzetben.
Édesanyankkal jó a viszony, napi szinten beszélünk, sokszor találkozunk. Pár éve egyedül van, barátnői nem nagyon vannak,de aktív életet él. Egy ideje kicsit konfliktusos lett, hogy igénye, hogy sokszor találkozzunk így hárman a párjaink nélkül. Ami alapvetően nem lenne gond, szoktumk így kávézni, vacsizni, strandolni. Viszont nagyon ragaszkodik, hogy nyaraljunk együtt és csak hárman, mert feleslegesnek érezné magát, ha jönnének a párjaink.
Ezt én meg is értem, csak hát párkapcsolat és munka mellett nehéz ezt kivitelezni. A nyár most egy rohanás, minden hétvégén van már valami, esküvő, lánybúcsúk..stb. Nagyon nehéz az is, hogy a párommal pár napra el tudjunk menni, nem hogy egy hétre.
Én rosszul érzem magam, mert a barátaimnál alap, hogy családdal mennek közösen nyaralni, ahol ott vannak a párjaik is. Nehéz lavíroznom, mert nem szívesen mennék el egy hétre a párom nélkül, úgy hogy a közös nyaralást is nehéz leszervezni, de anyukámat se szeretném megbántani.
Párom megértő, de pl. az ő családi programjaikban mindig ott vagyok én is.
Ti hogy nyaraltok, vagy hogy szokás ez nálatok?
Köszi a válaszokat!
"Anyukád egy nárcisztikus személyiség"
Már vártam ezt trendi, mindenre használható szakértői diagnózist.
18-as, na aki így gondolkodik, az ne vállaljon gyereked.
Üdv, egy kétgyerekes apa, aki soha nem várna el ilyet a gyerekeitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!