Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Édesanyám csak velünk szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Édesanyám csak velünk szeretne nyaralni?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok, 2 éve élek együtt a párommal. Komoly kapcsolat. Nővérem 33 éves, hasonló helyzetben.

Édesanyankkal jó a viszony, napi szinten beszélünk, sokszor találkozunk. Pár éve egyedül van, barátnői nem nagyon vannak,de aktív életet él. Egy ideje kicsit konfliktusos lett, hogy igénye, hogy sokszor találkozzunk így hárman a párjaink nélkül. Ami alapvetően nem lenne gond, szoktumk így kávézni, vacsizni, strandolni. Viszont nagyon ragaszkodik, hogy nyaraljunk együtt és csak hárman, mert feleslegesnek érezné magát, ha jönnének a párjaink.

Ezt én meg is értem, csak hát párkapcsolat és munka mellett nehéz ezt kivitelezni. A nyár most egy rohanás, minden hétvégén van már valami, esküvő, lánybúcsúk..stb. Nagyon nehéz az is, hogy a párommal pár napra el tudjunk menni, nem hogy egy hétre.

Én rosszul érzem magam, mert a barátaimnál alap, hogy családdal mennek közösen nyaralni, ahol ott vannak a párjaik is. Nehéz lavíroznom, mert nem szívesen mennék el egy hétre a párom nélkül, úgy hogy a közös nyaralást is nehéz leszervezni, de anyukámat se szeretném megbántani.

Párom megértő, de pl. az ő családi programjaikban mindig ott vagyok én is.

Ti hogy nyaraltok, vagy hogy szokás ez nálatok?

Köszi a válaszokat!

2023. júl. 20. 01:32
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
85%
De ezt se értem, hogy miért kell vele midnennap beszélni? Már ez is vészjósló.
2023. júl. 20. 08:46
 12/35 anonim ***** válasza:
25%

"Anyukád egy nárcisztikus személyiség"

Már vártam ezt trendi, mindenre használható szakértői diagnózist.

2023. júl. 20. 10:16
 13/35 anonim ***** válasza:
89%
Anyám ugyanez a kategória, egyedüli gyereke vagyok, baromira egyedül van (nem kis részben magának is köszönheti). De nem megyek vele kettesben nyaralni. Nem is azért, mert párkapcsolat meg meló (persze ezek is vannak), hanem mert egyszerűen nincs rá igényem, a gyerekkorom elmúlt, már nem igazán érezném magam jól vele. A gyereked nem azért van a világon, hogy neked társaságot és szórakozást biztosítson. Nem beszélve arról, hogy régen rossz, amikor valaki kötelességből csinál veled programot.
2023. júl. 20. 10:26
 14/35 anonim ***** válasza:
93%
Szóval tanulj meg kiállni az igényeidért és érzelmileg válj le rendesen édesanyádról, mert úgy tűnik, hiába jársz 30 felé, még mindig eléggé a neki való megfelelés irányítja az életedet.
2023. júl. 20. 10:28
 15/35 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, hasznosak voltak!
2023. júl. 20. 10:40
 16/35 anonim ***** válasza:
0%
Döntsd el, hogy akarsz-e édesanyáddal nyaralni menni. Ha akarsz, szakíts időt rá, ne a kifogásokat keresd.
2023. júl. 20. 11:49
 17/35 anonim ***** válasza:
23%
Azért érdekes ez. Én elmúltam 30, de szoktam anyummal meg tesómmal menni, párokat (apát is) itthon hagyjuk. Ha neked nem jó vele a kapcsolatod, ne menj.
2023. júl. 20. 12:17
 18/35 anonim ***** válasza:
7%
Látszik, hogy néha mennyire hálátlan dolog a gyerekvállalás. Szülőként évtizedeket áldozol fel a gyerekedért, millió dologról mondasz le, majd felnőttkorában nincs rád 3 napja egy nyár alatt. Bezzeg majd ha jönnek a kölykök akikre vigyázni kell a szünetekben akkor újra hasznossá válsz.
2023. júl. 20. 12:43
 19/35 anonim ***** válasza:
95%

18-as, na aki így gondolkodik, az ne vállaljon gyereked.

Üdv, egy kétgyerekes apa, aki soha nem várna el ilyet a gyerekeitől.

2023. júl. 20. 12:57
 20/35 anonim ***** válasza:
94%
#18 Nem kötsz kölcsönszerződést a gyerekkel, hogy a nevelése érdekében lemondasz erről meg arról, de aztán a felnevelése után majd lesz szíves ezzel meg ezzel viszonozni neked. Ha voltál annyira felelős, hogy bevállaltad (vagy nem voltál elég felelős, hogy kellően figyelj a védekezésre), akkor leszel annyira felelős, hogy felneveled. Utána meg ha felnőtt ember lett belőle, te sem tartozol neki semmivel. Nyugodtan megmondhatod, hogy megvan a saját életed és fárasztó az unokákra vigyázni, úgyhogy oldják meg másképp a gyerekfelvigyázást.
2023. júl. 20. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!