Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavarna benneteket ha kiderüln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LMAnna1 kérdése:

Zavarna benneteket ha kiderülne, hogy a párotok 100 szál vörös rózsát küldött korábban egy nőnek?

Figyelt kérdés
Párom dicsekedett szenteste, hogy korábban küldött egy nőnek 100 szál vörös rózsát? Nekem addig max. 2-3x vett cserepes virágot és születésnapra egy nem túl ízléses selyemvirágból készült műrózsaboxot. Bántana lelkileg benneteket? Én nem tudom túltenni magam rajta. Szerinte nincs benne semmi rossz, én meg úgy érzem engem csak ennyire értékelt a másik nőhöz képest. Szerintem 100 szál vörösrózsát nem ad akárkinek az ember. Állítólag nem is találkozott vele, nem volt köztük kapcsolat, engem mégis nagyon zavar, hogy állítólag én vagyok élete nagy szerelme, de nálam ilyen eszébe sem jutott.

#rózsa #vörös rózsa #100 szál rózsa #száz szál vörösrózsa
2023. júl. 19. 14:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
21%
Nem érdekelnek a virágok. Illetve az sem, hogy az egyének mit küldött, az a múlt. Régen rossz, ha valaki azt érzi, hogy egy évre kell féltekenynek lennie.
2023. júl. 19. 14:48
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
Közöd?
 3/19 anonim ***** válasza:
95%
Engem az zavarna, hogy mi a francért mondta el ezt? Közlési kényszere volt?
 4/19 anonim ***** válasza:
93%

Nem zavarna, mert én már hamarabb észrevenném, hogy nem én vagyok az "élete szerelme" el se jutnánk a 100 rózsaig, mert már rég kivagtam volna. :DDD

De ha téged zavar és úgy érzed, tapasztalod, hogy hazudik az érzésével kapcsolatban irántad NEMCSAK a rózsákat tekintve, akkor tedd ki!

🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀

2023. júl. 19. 14:50
 5/19 anonim ***** válasza:
95%

Annyi köze van, hogy az kapott 100 szál rózsát a semmiért, ő meg kap egy selyemvirágot és pár cserepes kórót, miközben élete szerelme.

2-es, ne mondd, hogy benned nem hagyna nyomot.

2023. júl. 19. 14:50
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ha ez ennyire zavar, akkor szakítsatok.
2023. júl. 19. 14:51
 7/19 anonim ***** válasza:
83%
Engem nem igazán érdekelne. Borzasztó giccsesnek érezném azt is, ha nekem adna 100 szál rózsát. Nem mellesleg jó sok kidibitt pénz. A szeretetet ennél értelmesebb ajándékokkal is ki lehet fejezni.
2023. júl. 19. 15:03
 8/19 anonim ***** válasza:
68%
Nem ezen múlik a szerelem szeretet milyensége. Fiatalon én is million rosesra vàgytam ma màr nem érdekel, mert azt a pénzt hasznosabban el lehet költeni pl egy közös programra.
2023. júl. 19. 15:08
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, nem az a baj, ha valaki valakinek kifejezte az érzéseit. Az a baj, ha az aktuális barátnőjével nem teszi meg. (Feltéve persze, ha a barátnő ezt szeretné. Mert nekem például barátnőm kijelentette, hogy utál virágot kapni.)
2023. júl. 19. 15:09
 10/19 anonim ***** válasza:
68%
Zavarna!! Tudtara is adnam, ha nem kapnek en is akkor rovid idon belul szakitanek.
2023. júl. 19. 15:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!