Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők többségének van egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők többségének van egyáltalán valami szándéka a társkeresőkön?

Figyelt kérdés

2023. júl. 17. 21:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Szerelmem alapuló kapcsolat, vagy flört, esetleg szex.
2023. júl. 17. 21:55
 2/12 anonim ***** válasza:
86%

Ès a férfiaknak?

Mert eddig csak párokat gyűjtök és nem akarok ismerkedni típusokba botlok.

2023. júl. 17. 21:55
 3/12 anonim ***** válasza:
47%
Igen, az egóhízlalás.
2023. júl. 17. 22:09
 4/12 anonim ***** válasza:
86%

Van akinek van, van akinek nincs, van aki úgy van vele, hogy nyitva tartja a lehetőséget, de nem keres célzottan.

A legtöbb nő szerintem nem úgy áll hozzá a társkereséshez, mint mi férfiak.

Nekem most kezd komolyra fordulni a dolog egy lánnyal és ő pl. azért volt fent, mert unatkozott, de valamivel nagyon sikerült megfognom, mert az elejétől kezdve 1 hullámhosszon voltunk végig és a kémia is megvolt köztünk.

Előtte én pl. nagyon célzottan kerestem, de eredménytelenül, aztán kicsit kiégtem és úgy voltam vele, hogy csak beszélgetek lesz ami lesz alapon és pont akkor jött ő. Ez a "lesz ami lesz" hozzáállás szerintem gyakoribb nők részéről.

2023. júl. 17. 22:14
 5/12 anonim ***** válasza:
45%
Nekem pl nincs, ha nincs jobb dolgom, megnézem, kik lájkoltak. Amúgy élőben szeretek ismerkedni.
2023. júl. 17. 22:21
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Én komoly kapcsolatot kerestem. Talaltam is.
2023. júl. 17. 22:23
 7/12 anonim ***** válasza:
6%
Szexbarit szoktam keresni hármashoz, de nagyon lehangoló a felhozatal. 🙄
2023. júl. 17. 22:31
 8/12 anonim ***** válasza:
19%
Igen, egónövelés. Csak egy kis részük az, aki valóban társat keres, de persze ők is csak a tökéletes külsejű férfiakkal állnak szóba.
2023. júl. 18. 08:00
 9/12 anonim ***** válasza:
58%
Van. De az engem "szívező" (Badoon vagyok) férfiak több mint 90-95%-ának simán úgy jöhet le rólam is, hogy nincs. Ez az agyatlanság eredménye, bocs... Feltüntettem egyértelműen, nem klasszikus komoly kapcsolatot szeretnék, erre betalál csakazértis a házasodni, családot alapítani szándékozó. Vagy tegyük fel, én vagyok az ország dny-i részén, erre jó ötletnek találják ÉK-ről vagy Budapestről próbálkozni. Egyébként ez a legjellemzőbb, és nem érti, hogy mi a probléma, hát ő utazna szívesen, úgyhogy nyilván az a hülye és a szórakozós, kamus picsa, aki ezt nem tartja nyerő ötletnek...
2023. júl. 18. 11:00
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Azzal ugye tisztában vagytok, hogy sokkal kevesebb nő van fent a társkereső oldalakon, mint férfi.

Emiatt, hogy ne veszítsék el a potenciális ügyfeleket, a társkereső oldalak saját maguk generálnak női profilokat.

A Chat gpt-vel még konkrét beszélgetéseket is tudnak szimulálni. És, ha az élő emberi oldalon nincs rendben a nyelvtan, vagy az illető minden hibát puszta félre ütésnek gondol, akkor bizony hosszan mehet az udvarlás a gépnek.

2023. júl. 18. 13:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!