Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az igazság abban hogy az "nem kapcsolat" ahol 2-3 napig nem keresed a másikat?(nem adsz életjelet)
Vagy olyan heted van hogy nincs kedved emberekkel foglalkozni és akkor napi szinten félórában letudod kommunikációt.
Már hallottam olyat "hogy ez még a kutyának sem lenne elég"
Hat velem azért kommunikál jön rendszeresen a párom. Egyszer egyszer belefér, ha pl pasid este vagy családi program vagy bármi van, hogy nem tud irni. De azért másnap már jelentkezzen hogy tudjam, egyáltalán él e még, mi van vele.
Akinek erre nincs igénye, annak kapcsolatra és párra sem, egyszerűen csak unatkozik egyedül és kell neki valaki, akivel néha, ha ő nagy kegyesen raer, akkor időt tölthet.
Ki mondott olyat?
De az se várható el, hogy mért neked nincs kedved pedig ÁLLÍTÓLAG tetszik valaki, kíváncsi vagy rá, szeretsz vele beszélni, hiányzik, hogy 3-5 napot egy sziat se írj!
Ha napokig nem keres,az számomra annak a jele,hogy abszolút nem vagyok prioritás az életében.
Ebben az esetben nem egymásra van szükségünk...
Bnőm elment kb 2 hétre, alig beszéltünk. 7 éve vagyunk együtt. Együtt és élünk. Néha jól esik egy kis egyedül lét is.
Szerintem akinek gondja van egyedül az hülye.
Nincs egyedül gondom, de kösz a pszichológiai kiértékelést. Töltünk külön is időt, mert ez teljesen egészséges.
Nyaraláskor oké, ha nem beszelnek gyakran a felek. Mondjuk az, hogy hét év után annyit nem érsz neki, hogy este csak egy jó éjszakát üzenetet írjon, az gáz :D
Egyébként ne hasonlitsuk már ahhoz, amikor még nem volt internet, meg levelezni kellett. Ha akkor lett volna lehetőség a rendszeresebb és gyorsabb kommunikációra, szerinted nem éltek volna vele? :D
Ha engem random ignorál a másik 2-3 napra, az intő jel.
Egyszer elnézem neki, a második után szakítok. Az ilyen embernek nem való párkapcsolat, ahol ennyire leszrja a másikat.
Nem kell 0-24 chatelgetni de ez nevetséges.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!