Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék segíteni a volt páromnak abban, hogy új életet kezdjen, találjon párt?

"valahol a saját kudarcomnak is tartom, hogy nem tudtam neki akkor segíteni."
Neked nem egy gyógyulni nem akaró alkoholistávaé kéne foglalkoznod, hanem a pároddal és közös jövőtökkel.

"Hogyan tudnék segíteni a volt páromnak abban, hogy új életet kezdjen, találjon párt?" Első körben szállj ki az életéből, hogy el tudjon felejteni, túllépni. Ha húzogatod a mézesmadzagot(épp elég hogy heti többször beszélsz vele), sosem fog túllépni rajtad. Nem is értem hogyan gondolod, hogy boldogan nézi majd az esküvődón ahogy igent mondasz, miközben bevallottan veled akarna lenni ha tehetné. Minek kínzod?
Másik dolog, hogy addig hagyod ezt még egyszer a párod elcsíp egy ilyen "te voltál nekem az igazi" félmondatot, ki nem magyarázod, hogy nem arról van szó, aminek látszik. Mert egy dolog a fiúbarát, az ex pasi fiú barát már necces, de a vállaltan szerelmes ex-pasi fiúbarát az nagyon gáz. Gondolom, a vőlegényed nem tud erről az apróságról, így meg nagyon nem vagy vele korrekt.
Odaállítanád a szerelmes ex pasit vigyorogni az esküvőre, a vőlegényt megalázod azzal, hogy oda viszed a pasit, aki epekedik utánad, miközben ő nem tud erről(gondolom, már csak nem akkora papucs a vőlegény, hogy tud mindent és asszisztál hozzá)
Szóval nagyon nem vagy korrekt senkivel. Előadod itt Terézanyát, közben önző módon szivatod mindkettőt, mert NEKED szükséged van a régi társaságára is.

A volt párod, szakadj végre le róla, és foglalkozz a saját kapcsolatoddal, ami ha így folytatod hamarosan véget ér.
1. ha az én exem próbálna ennyire benne maradni az életemben, elég gyorsan elküldtem volna a jó édes anyukájába
2. ha a párom foglalkozna ennyit az exével, elég gyorsan kidobnám, mert full éretlen

A mostani párommal jövő nyárra tervezzük az esküvőnket, ezt meséltem neki is,viccesen utalva arra, hogy mennyire jó lenne, ha nem egyedül őt hívhatnánk meg, mégis megtalálná a társát. - te tényleg nem érzed, ez milyen rhadt ijesztő?
Szánalmas vagy, nyomulós, aki NEM zárta le az exével, és mindig utána kuncsorog. Csoda, hogy a jelenlegid bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!