Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régebben miért volt könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régebben miért volt könnyebb párt találni?

Figyelt kérdés

Most itt vannak a közösségi oldalak, a társkereső appok, és sokan még így is egyedül vannak.

Régebben olyan embereknek is volt párjuk, akik a mai világban már egy csúnya, dagi lánynál se tudnának labdába rúgni.

2023. jún. 8. 07:26
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
34%
Mert régen nem voltak ennyire elszállvaba férfiak elvárasai, amiket a nők külsejevel szemben támasztanak!
2023. jún. 8. 07:35
 2/29 anonim ***** válasza:
88%

Attól függ mennyire régen?

Mert volt időszak, amikor nem kellett párt találnod. Azt a szüleid megtették helyetted. Ha tetszett, ha nem. A házasság csak üzlet volt, vagyoni érdekek.

Szüleink-nagyszüleink korában pedig nem volt egyszerűbb. Inkább a felfogás volt más minden szempontból. Nem véletlenül alapítottak családot korán. Ma ezernyi más lehetőség közül lehet választani az életben. Nem kell lekötnöd magad purgyéval, szerelemmel, kapcsolattal. És ez a társkeresésre is rányomja a bélyeget. Az emberek jelentős része a randipiacon nem társat keres, hanem kúrópajtit. Így lett nehezebb a rárstalálás. Meg az, hogy mindig szemed előtt van egy jobb lehetőség... miért akarnál leragadni bárki mellett?

Túl vagyunk stimulálva.

2023. jún. 8. 07:36
 3/29 anonim ***** válasza:
52%
Nem volt könnyebb.
2023. jún. 8. 07:47
 4/29 anonim ***** válasza:
42%
Éppen az említett dolgok miatt. Kinyílt a világ. Régen a nők beérték a falu bikájával, most már a megye vagy az ország bikája kell nekik.
2023. jún. 8. 07:54
 5/29 anonim ***** válasza:
62%
4. Lölő?
2023. jún. 8. 08:00
 6/29 anonim ***** válasza:
83%
Régen sem volt másképp. Volt, akinek könnyen ment, és volt, akinek nem sikerült. Ez nem változik.
2023. jún. 8. 08:01
 7/29 anonim ***** válasza:
85%

#4 Neki nem elég a te bögyörőd, neki az egész falu bögyörője is kell

Régen ha nem állapodtál meg 22 éves korodra, akkor vénlány voltál és nagyon gáz voltál. Úgyhogy valakivel muszáj volt lenned. Nem válhattál el, mert az hogy néz már ki. Gyerekeidet is meg kellett szülnöd 30 éves korod előtt.

Ma már válogathatsz, sok embert megismerhetsz, kiléphetsz a rossz kapcsolatodból, akkor sincs semmi baj, ha 37 évesen házasodsz és 38 évesen szülsz gyereket.

2023. jún. 8. 08:22
 8/29 anonim ***** válasza:
90%

Gyerekek, akárki akármit mond, én bizony azt gondolom, hogy ma sokkal lojálisabb, egészségesebb a párkeresés, -találás. Tudom, hogy k.va sok probléma van, de ezek mind jóléti problémák, míg régen nem nagyon volt választásod (lásd: 7.), ha egyszer nem volt szerencséd a keresésben, akkor benne ragadtál, nem lehetett kilépni. (mondjuk attól függ, mennyire régen? A kádárrendszerben már lehetett válni)

Szóval én örülök, hogy nem a 19. században élek, pl.

F

2023. jún. 8. 08:26
 9/29 A kérdező kommentje:
Jó, de mégis volt a csúnyáknak párja. Nagyanyámnak már 17 évesen volt, én meg itt vagyok 20 évesen, és nem kellek senkinek se. Edzek, fejlesztem magam, adok a külsőre, igényes vagyok, stílusosan öltözök, mégse kellek senkinek.
2023. jún. 8. 08:45
 10/29 anonim ***** válasza:
83%
Most is can párjuk ronda embereknek is.
2023. jún. 8. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!