Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék segíteni a volt páromnak abban, hogy új életet kezdjen, találjon párt?

De utolsó a pasas nem szerelmes belé már régóta!
Nincs mi tetszen a helyzeten a kérdezőnek igazából!
"Nagyon-nagyon szerettem bármit, de tényleg bármit megtettem volna, hogy működjön a kapcsolatunk. Adtam még neki 2 újabb esélyt, próbáltam rendbe hozni a kapcsolatunkat, ő is ígérgetett, hogy ezentúl minden más lesz." - Ez egyoldalú szerelem a kérdező szereti/szerette miközben a vén csoroszlya magasról tojt rá a kapcsolat alatt.
"Nekem 1,5 éve van új kapcsolatom,ő azóta is teng-leng az életben, minden buliból más lányt visz haza, komoly kapcsolatot nem tud elképzelni senkivel a szakításunk óta." - Persze, hogy nem, mert a faszinak pont úgy jó, hogy szúr friss pipiket, szórakozik, iszik és természetesen TETSZIK NEKI, ÉLVEZI, HOGY A KÉRDEZŐ ÉRDEKLŐDIK FELŐLE MÉG MINDIG!
Az a 42 éves "érett" férfi tudja, hogy lehet manipulálni a kérdezőt és hogyha nagyon eljátssza, hogy szomorú és "nem tud nélküle élni" = igazából már nem kell a fiatal lányoknak, akkor a kérdező azonnal ugrani fog tök mindegy, hogy feleség lesz és nyugodtan fogja magát hagyni reszelgetni miközben társa van.
Ez világos, a kérdező van ő érte oda és nem fordítva! :DDD

LOL, te párhuzamot vonsz feleslegesen a te exed és a kérdező exe között.
Igen, a tiéd szeretett téged, de a kérdező exe nem szereti őt, ha szerette volna, akkor nem szakítottak volna, mert megváltozott volna, nem ígért volna fűt-fát.
"9 évet voltunk együtt, majd 8 hónapot, majd 1,5 évet." - Hányszor adott neki esélyt és sehol semmi se történt, ami miatt vele maradt volna.
Miért kavarod bele a te exed, róla van szó? Nem, akkor mi értelme van? ^^

De nem kéne, a mártírkodás oda vezet, hogy a párod megelegéli és elhagy, sok lesz a vita és te hozzámész vigasztalódni!
Felnőtt ember, nem 2 éves gyerek! Ő te rád nem volt és nincs tekintettel most se, ha lenne összekaparná magát miattad is, a barátság miatt. De ő inkább kefélget és iszik, nem érdekli, hogy te aggódsz érte! Ez egyoldalú "barátság" és negatív hatással fog bírni előbb utóbb. Döntsd el, hogy ő a fontosabb, vagy te (és a párod)!

26.
Mér kéne neki szakember mert bulizik meg csajozik? Én irigylem 😅

Se veled, se nélküled. Hű de utálom az ilyet... A pasid helyében otthagynálak exestől mindenestől.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!