Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ártatlannak,szendének tűnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ártatlannak,szendének tűnő csaj, közben meg... Ismertek ilyen típusú nőt?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, 27 éves nő aki tipikusan az az ártatlan, aranyos cuki kisugárzású csaj. Hiába 27 éves, sokkal fiatalabbnak néz ki mert olyan aranyos babaarca van. Nem az a szexi vadmacska típus hanem édes kiscica. Kivágott ruhába sose láttam, a haját is csak egy hosszú copfban hordja. Semmi merészség nem látszik rajta.

Sok ismerősöm odavan érte, mindenki nagyon udvarias és kedves vele, a pasik szinte kinyalják a seggét. Haverjaimnak is tetszik és megmondom őszintén nekem is tetszett eddig de megtudtam róla pár dolgot.. A látszat ellenére állítólag nagyon is szereti a szexet, voltak kalandjai (nem is egy) két kapcsolat között. Az egyik sráccal lefeküdt az első randin, majd ejtette is a pasit. Az meg a mai napig kapar utána. Egy másikkal se sokat várt, utána őt is lekoptatta. Na de a legdurvább az, hogy állítólag egy majdnem kétszer annyi idős férfi szeretője volt egy ideig. Szerintük csak barátok voltak, de túl közel voltak egymáshoz hogy ezt bevegye mindenki.

Sokan ajnározzák, hogy hú ő olyan édes, olyan angyali de közben meg ez megy a háttérben? Egy másik haveromat is megkérdeztem ő mit gondol. Azt mondta "alamuszi nyuszi nagyot ugrik" de őt ez nem zavarja, neki ugyanúgy bejön.

Szerintem meg inkább visszatetsző, hogy ilyen kisugárzású meg külsejű, közben igazából egy r.banc?

Biztos másnak is van ilyen csaj ismerőse. Ti mit gondoltok róla? Végül kellett még egyáltalán valakinek?

2023. júl. 11. 10:20
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
A srác saját maga mondta nekem hogy első alkalommal lefeküdt vele a csaj! Kivert kutyaként kúszik a csaj után, hát látom!
2023. júl. 11. 13:19
 32/43 anonim ***** válasza:
94%
31# és akkor mi van??? Megint bizonyítottad ezzel a kommenteddel is, hogy az a bajod, veled nem feküdt le első randin a lány. Szánalmas vagy!
2023. júl. 11. 13:21
 33/43 anonim ***** válasza:
93%

Rólam meg azt terjesztette közös ismerősöknem egy srác, akivel egyszer lefeküdtem, hogy belekényszerítettem az ágyba, direkt leitattam, majd amikor magánkívül volt akkor tulajdonképpen megerőszakoltam, mert ő egyáltalán nem akarta a dolgot, és hogy én azóta is nyomulok rá folyamatosan.

Gondolhatod mennyire volt igaz...

2023. júl. 11. 13:26
 34/43 anonim ***** válasza:
93%

Nem dobja oda magát jobban,mint ahogy a férfiak odadobják magukat neki.Rólam is beszélik,hogy miket csinálnának velem,profi módon sz.opok,milyen jól dugok,tetszik nekik a hangom,amiket kiadok szex közben.Van pár kép,felvétel rólam,amit láttak sokan.

De elmondom,hogy amikor jó kislány voltam,akkor is ment a mocskolódás,olyanok is megdugtak,akiket még életemven nem láttam.Ennek ellenére van komoly kapcsolatom,meg lenne is,ha nem lennék foglalt.

Mindig az hord el a kegjobban,aki nem kellett,vagy a nők,akik még nagyobb k.urvák nálam,vagy nem merik úgy élni az életüket,ahogy szeretnék.Te egy álomképet kergetsz.Egy ártatlan kinézetű nőnek us lehet vad szexuális élete,mindenféle vágyakkal.Tudod egy férfinek sem kötelező megállni,nyugodtan mondhatnak nemet a nőnek.Az meg,hogy idősebb pasija volt,nem tudom mit zavar,hacsak nem írigy vagy rá.A férjem 45,de simán rámásznak a 20 éves lányok is.Mint ahogy én is lehetnék tőlem jóval fiatalabakkal is.Elhiszem,hogy undorít a lány,de azért gondolom jópárszor kiverted már rá.

2023. júl. 11. 13:32
 35/43 anonim ***** válasza:
94%
És az miért baj, ha rögtön első randin lefekszik valakivel akivel kölcsönös a vonzódás? Én is így tettem, azóta 10 éve házasok vagyunk. A nőknek is van szexuális vágyuk, jó reggelt kívánok:D
2023. júl. 11. 13:57
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

Addig olvastam, hogy szereti a szexet.

Atya világ, komolyan 2023 derekán itt tartunk, mint a középkorban, hogy ha a nő élvezi a szexet, akkor bűn? Ettől lett ribi?

Kapott érte pénzt? Nem. Akkor nem ku.rva.

Te meg keress valami szűzies penészvirágot, aki a faxt is szalvétával fogja meg, és hónapokig kéreti magát minden dugás előtt. Aztán vedd feleségül, hogy 50 évig tudj azon vinnyogni, hogy a nászéjszaka óta nem dugtál.

2023. júl. 11. 14:46
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Semmi közöd hozzá, ki mit csinál akár kapcsolatban, akár szingliként. Miért ítélkezel más felett? vagy csak irigy vagy?
2023. júl. 11. 15:17
 38/43 A kérdező kommentje:
Elmegy a téma másfelé! Nem az a bajom, hogy szereti a szexet hanem hogy akkor miért adja úgy elő magát mintha egy földreszállt angyal lenne?
2023. júl. 11. 15:27
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

Mivel adja elő magát úgy? A kinézetével? Szóval aki szürke egér az csak szende szűz lehet, a vagányabb csajok meg mind k.vák?

Érdekes és enyhén előítéletes vagy.

2023. júl. 11. 15:37
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Mit ad elő??? Könyörgöm, vilagosíts fel! Minden nő, aki szereti a szexet, az köteles úgy öltözni, mint egy utcaszéli háromezer-kétpetcért bárcás? Vagy veresse szét a babapofiját, hogy ne nézzen ki ártatlannak? Töltessen kacsaszájat, varrasson a homloka közepére kék szemöldököt?

Ember, tudod te, hogy hány olyan nő van, akinek a se99e kilóg a forrónaciból, szétfeszíti a trikót a szilikoncici, aztán az ágyban meg olyan, mint egy fáradt konyhásnéni? Már ha egyáltalán hajlandó, és nem fáj a feje, megint.

2023. júl. 11. 20:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!