Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ártatlannak,szendének tűnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ártatlannak,szendének tűnő csaj, közben meg... Ismertek ilyen típusú nőt?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, 27 éves nő aki tipikusan az az ártatlan, aranyos cuki kisugárzású csaj. Hiába 27 éves, sokkal fiatalabbnak néz ki mert olyan aranyos babaarca van. Nem az a szexi vadmacska típus hanem édes kiscica. Kivágott ruhába sose láttam, a haját is csak egy hosszú copfban hordja. Semmi merészség nem látszik rajta.

Sok ismerősöm odavan érte, mindenki nagyon udvarias és kedves vele, a pasik szinte kinyalják a seggét. Haverjaimnak is tetszik és megmondom őszintén nekem is tetszett eddig de megtudtam róla pár dolgot.. A látszat ellenére állítólag nagyon is szereti a szexet, voltak kalandjai (nem is egy) két kapcsolat között. Az egyik sráccal lefeküdt az első randin, majd ejtette is a pasit. Az meg a mai napig kapar utána. Egy másikkal se sokat várt, utána őt is lekoptatta. Na de a legdurvább az, hogy állítólag egy majdnem kétszer annyi idős férfi szeretője volt egy ideig. Szerintük csak barátok voltak, de túl közel voltak egymáshoz hogy ezt bevegye mindenki.

Sokan ajnározzák, hogy hú ő olyan édes, olyan angyali de közben meg ez megy a háttérben? Egy másik haveromat is megkérdeztem ő mit gondol. Azt mondta "alamuszi nyuszi nagyot ugrik" de őt ez nem zavarja, neki ugyanúgy bejön.

Szerintem meg inkább visszatetsző, hogy ilyen kisugárzású meg külsejű, közben igazából egy r.banc?

Biztos másnak is van ilyen csaj ismerőse. Ti mit gondoltok róla? Végül kellett még egyáltalán valakinek?

2023. júl. 11. 10:20
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
23%

oké, hogy sokan kedvelik, de a saját ismerőseimből kiindulva nekem az a megfigyelésem, hogy ilyen típusú csajok felé nem annyira szexuális színezetű a vonzalom. értsd: cuki, meg kedves, meg jó vele időt tölteni, de inkább lelkileg vonzó. a férfi öltözőben nem úgy fog szóba kerülni, hogy "azta, milyen bomba csaj".

b-verzió, hogy elterjedt róla, hogy könnyen dugható.

2023. júl. 11. 12:49
 22/43 anonim ***** válasza:
93%
Nem, neki az sincs rendben, hogy a ferfiaknak is van sok kapcsolatuk. Neki az lenne rendben, ha neki lenne megszamlalhatatlan kapcsolata, masoknak meg nem mindegy, hogy no vagy ferfi. Kicsit sajatos, enkozpontu a megkozelitese, a legtobb gyerek ezt 6 eves kora korul mar kinovi.
2023. júl. 11. 12:50
 23/43 A kérdező kommentje:

Ugyanazt gondolom mint a 4-es

"Alattomosak, a felületes báj csak a célok elérésére, mások manipulálására szolgál"

Gondolom rájött, hogy a cuki pofi meg a szinte szégyenlős viselkedés jobban vonzza a pasikat.

Az pedig, hogy szinte odadobja magát a férfiaknak nem hiszem, hogy csak nekem visszatetsző.

Igen ahogy írtam tetszett nekem is de szerencsére időben megtudtam ezeket a dolgait.

2023. júl. 11. 12:54
 24/43 A kérdező kommentje:
21es gyakran hallgatom azt ki hogy k.rná meg meg nyalná ki.
2023. júl. 11. 12:56
 25/43 anonim ***** válasza:
94%
23# süt rólad az irigység. Egyértelmű, hogy nem kaphatod meg, azért vagy ennyire rosszindulatú. Szerencsére a lány időben átlátott rajtad.:)
2023. júl. 11. 12:56
 26/43 anonim ***** válasza:
94%

23

igen, milyen jó, most biztos nagy kiszúrtál vele, gondolom otthon zokog, hogy nem kaphat meg téged🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣

2023. júl. 11. 12:58
 27/43 anonim ***** válasza:
92%
Csatlakozom, Te még most is szeretnéd őt, csak hát nincs nála esélyed. Rosszindulatú ember lehetsz, nem csoda, hogy nem érdekled őt. A magadfajtákat én is kerülöm.
2023. júl. 11. 13:01
 28/43 anonim ***** válasza:
79%

"21es gyakran hallgatom azt ki hogy k.rná meg meg nyalná ki."

akkor vagy van valami szexi vonzereje, amit te nem észlelsz, vagy tényleg azért beszélnek róla így, mert "hírneve" lett.

2023. júl. 11. 13:04
 29/43 A kérdező kommentje:
Leírtam már párszor, hogy nekem is tetszett, vonzónak láttam de ezek után már ellenszenves és nem kellene. Párszor beszéltünk korábban de már inkább kerülöm. De ezzel a tudattal amit meséltek róla már jobban látom hogyan szedi fel a pasikat.
2023. júl. 11. 13:09
 30/43 anonim ***** válasza:
94%

29# mert ugye, amit másokról mesélnek, az mindig igaz…🤦‍♀️

Eszedbe nem jut magadtól meggyőződni egy pletyka igazságtartalmáról, simán benyalsz mindent másoknak. Gratula, ez az ostoba emberek egyik fő ismérve! Most már tudjuk, hogy nemcsak rosszindulatú vagy, hanem buta is.

2023. júl. 11. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!