Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ártatlannak,szendének tűnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ártatlannak,szendének tűnő csaj, közben meg... Ismertek ilyen típusú nőt?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, 27 éves nő aki tipikusan az az ártatlan, aranyos cuki kisugárzású csaj. Hiába 27 éves, sokkal fiatalabbnak néz ki mert olyan aranyos babaarca van. Nem az a szexi vadmacska típus hanem édes kiscica. Kivágott ruhába sose láttam, a haját is csak egy hosszú copfban hordja. Semmi merészség nem látszik rajta.

Sok ismerősöm odavan érte, mindenki nagyon udvarias és kedves vele, a pasik szinte kinyalják a seggét. Haverjaimnak is tetszik és megmondom őszintén nekem is tetszett eddig de megtudtam róla pár dolgot.. A látszat ellenére állítólag nagyon is szereti a szexet, voltak kalandjai (nem is egy) két kapcsolat között. Az egyik sráccal lefeküdt az első randin, majd ejtette is a pasit. Az meg a mai napig kapar utána. Egy másikkal se sokat várt, utána őt is lekoptatta. Na de a legdurvább az, hogy állítólag egy majdnem kétszer annyi idős férfi szeretője volt egy ideig. Szerintük csak barátok voltak, de túl közel voltak egymáshoz hogy ezt bevegye mindenki.

Sokan ajnározzák, hogy hú ő olyan édes, olyan angyali de közben meg ez megy a háttérben? Egy másik haveromat is megkérdeztem ő mit gondol. Azt mondta "alamuszi nyuszi nagyot ugrik" de őt ez nem zavarja, neki ugyanúgy bejön.

Szerintem meg inkább visszatetsző, hogy ilyen kisugárzású meg külsejű, közben igazából egy r.banc?

Biztos másnak is van ilyen csaj ismerőse. Ti mit gondoltok róla? Végül kellett még egyáltalán valakinek?

2023. júl. 11. 10:20
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
95%

Ja amúgy egy nő miért ne érezhetné jól magát? A pasinak lehet 1000 kalandja a nőnek meg már ha volt kettő, akkor egy ribnc? 🤔 Hogy is van ez?

Ha meg idősebb szeretője volt, akkor mi van? Az ő döntése volt. Mi nem látunk bele miért ment bele akkor abba.

2023. júl. 11. 10:44
 12/43 anonim ***** válasza:
95%
#11 ez csak azokat a pasikat feszélyezi, akik sikertelenek a nőknél. Puszta irigység,
2023. júl. 11. 10:52
 13/43 anonim ***** válasza:
94%

Én nem vagyok se kedves,se cuki.Állitólag mindig kivagyok öltözve,meg kihivó ruháim vannak,szerintem csak normálisak.Jó alakom van,lehetne jobb is.Szeretem a szexet,volt pár kalandom,van hírem.De lehetnék aszexuális is,a kinézetemnek semmi köze ahhoz,hogy mennyit dugok.Amugy jóval kevesebbet,mint ahogy mondják rólam.A lényeg,hogy mindegy mit látsz bele valakibe,a kinézetéről nem tehet,azt meg hagy döntse már el ő milyen ruhában érzi jól magát.Én elég magamnak való is vagyok.Nem minden férfi tud dugni,van aki csak arra az egy alkalomra kell,aztán megy a levesbe.Hogy hány éves a partnerem,megint lényegtelen.

És utánam is kaparnak sokan,akkor egy jobb természettel megáldott nő után mégjobban fognak.Hidd el mindig találhat magának valakit.

Kár lenézned.Attól,hogy angyali a kinézete,még dughat kedvére,nem csak egyetlen eggyel szigorúan a paplan alatt,sötétben.

2023. júl. 11. 10:57
 14/43 anonim ***** válasza:
95%
Ez ilyen tipikus panaszkodas, megemlited es probalod felnagyitani a fuvel-faval jelenseget, majd kibukik, hogy csak teged nez bokornak. Bar szeretned, hogy a csajt kopkodjuk meg, de szerintem rad tobb aldas erkezne.
2023. júl. 11. 11:13
 15/43 anonim ***** válasza:
94%
Én is ilyen nő vagyok.
2023. júl. 11. 11:17
 16/43 anonim ***** válasza:
92%
Jól beégetted magad, kérdező. :D
2023. júl. 11. 11:35
 17/43 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem olyan vicces ez a férfi gondolkodás hogy azért mert valaki szűziesen, cukin néz ki akkor biztos csak alig lehetett kapcsolata, a sz.exben is biztos visszahúzódó és angyali teremtés és imááááááááádom. Hát felejtsétek már ezt el.

Képzeljétek, nekik is mindig ugyanannyi esélyük volt pasit szerezni mint bármilyen más általatok "vadmacskának" nevezett lánynak. Csak nem a kirakatba élik a magánéletüket, vannak akik tudatosan fenntartják a szolid képet magukról. Attól még nem ribi hogy sze.xelni mert, akár 5 pasival is, 30 éves koráig. Más meg 30-cal volt, ugyanolyan szűzies kinézettel.

Ja és nem visszatetsző, senkinek nem kell a homlokára írva lennie hogy milyen aktív magánéletet él, mert senkire nem tartozik.

2023. júl. 11. 11:49
 18/43 anonim ***** válasza:
95%

Igen, magamat. Alacsony vagyok, fiatalos arcom van, 28 vagyok de 22nél többnek nem néznek és már a 22 is idős, mert általában gimisnek néznek. Nem szólalok meg, ha nincs értelme, szóval nem pofázok fölöslegesen. Nem járok szexi cuccokban, nem sminkelek. Mindenki azt hiszi, visszahúzódó vagyok, pedig amúgy barátkozós, csak nem mindenáron, tehát ha valakivel nem lehet barátkozni, azt békén hagyom. Azt hiszik, zárkózott jókislány vagyok.

A valóság: Korábban iskolaidőben hetente, nyári szünetben heti háromszor mentem inni, bulizni. 10 emberrel feküdtem le, ebből voltak egyéjszakások is, meg egy szexkapcsolat. Nem tudom megszámolni már, hány emberrel csókolóztam. Sokat flörtöltem, pasiztam szingliként. Bulikban szinte mindig akadt valami srác, akivel elvoltam. Drogot is próbáltam már párszor. Rettenet bunkó tudok lenni, ha úgy van, könnyen ideges leszek, bárkit kiosztok, ha kell. Szexben benne vagyok a játékokban.

Ha rám nézel, ezt nem nézed ki belőlem, az biztos :D

2023. júl. 11. 11:51
 19/43 anonim ***** válasza:
92%
Úristen, fiatal nô, aki szereti a szexet 😱😱😱 máglyára vele!
2023. júl. 11. 11:55
 20/43 anonim ***** válasza:
95%

Mi közöd ahhoz, hogy hogyan éli az életét? Ha szép lány, nem meglepő, hogy sokan odavannak érte, miért ne élhetne a lehetőséggel, ha az kölcsönös? Mit vársz tőle, legyen frigid apáca és csak neked tartogassa magát? Ki nem állhatom az ilyen álszent férfiakat, mint te, kérdező. Persze ha egy férfi csinálja ezt fordított esetben, az rendben van….

Tudod mit? Ha ekkora r.bancnak tartod ezt a lányt (pedig nem az attól, hogy uramisten, szexelt pár fiúval), akkor hagyd békén, kerüld el és ennyi. Fejben még nem sikerült felnőnöd.

2023. júl. 11. 12:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!