Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki a luxusprosti a Hamis gyönyör című könyvben? állítólag egy magyar celeb-modell története.
Ő 40 éves és az Elődke nője volt igaz?
Ez se jutott eddig senki eszébe, és az utóbbi években nem is igen élt Magyarországon.
Utolsó: igen, ő az.
De van most egy másik tippem is, a Kapócs Zsóka. Velvetes fórumon olvastam róla egy-két dolgot, az őt ismerő fórumozók beírtak néhány dolgot. Pl., hogy 18 évesen az akkori hapijával lelépett Németbe, hogy ott szerencsét próbáljanak. Ez lehet a végül eladósodott férfi, aztán indulhatott Németben a "karrierje". Meg írtak még egy-két dolgot, és hát korban is stimmel.
Eljutott hozzám is a könyv. Végigolvastam az összes kommentet, amit itt találtam.
Nekem rögtön az jutott eszembe, hogy simán le lehetne nyomozni a dolgokból: apával való kapcsolat, a kórház orvosnője, a méhnyakrák, stb. Aztán belegondoltam: ha nekem ez eszembe jut, másnak is, tehát már rég kinyomozhatták volna. Főleg, ahogy a sajtót ismerjük... Nem lehet kiindulási pont egyik sem, mert nem tudhatjuk, nem éppen az az információ eltorzított-e.
Szerintem nem lényeges, ki ez, még akkor sem gáz, ha fiktív. Van mondanivalója a könyvnek, ezt kellene inkább előtérbe helyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!