Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki a luxusprosti a Hamis gyönyör című könyvben? állítólag egy magyar celeb-modell története.
Szerintem is kitalált a történet, viszont teljesen reális az egész. Azaz biztos, hogy vannak ilyen nők Magyarországon is. Akiket itt felsoroltatok szinte egyik sem ér 1000 eurót. Zimány Lindánál és társainál pedig 15 ezer forintért sokkal szebb lányt találok a beszamolok.hu-n. :P
Szóval el nem tudom képzelni ezek közül a celebek közül ki érhet/ett 1000 eurót. Szerintem "noname" a hölgyemény.
Sziasztok!
Senkinek nem tűnt fel hogy Szilvinél méhnyakrákot diagnosztizáltak pár évvel ezelőtt ? Pont mikor szakított Kedves Ferenccel és Debreceni Zita képbe került . Emellett nyilatkozta az egyik reggeli shoban , hogy egyetlen egy valamitől rettegett hogy nem lehet egy gyönyörű kislánya , akit mindig is képzelt magának . Szó szerint úgy nyilatkozott hogy elképzelte maga előtt hogy kettesben élnek úgy mint ő az édesanyukájával és ugyan olyan lesz a kapcsolatuk . Nekem érdekes a párhuzam . Ismerjük a Dubai útjait, az apját ugyan ismeri de nincs jó kapcsolatuk . A nevek rímelnek Szilvi - Szofi .
Tehát szerintem Szofi az Szilvi , András az K. Ferenc , és a hely birtokló Debreceni Zita.
A többi simán lehet torzítás. De számomra a méhnyakrák a legfőbb bizonyíték arra hogy Szilvi egyenlő Szofival
Elolvastam 2 este mindkét könyvet. Én úgy gondolom, ha vki nagyon ismert celebről lenne szó, akkor már lebuktatták volna, vagy már kiderült volna.
Eleve, ha pl olyan csajokban gondolkodtok, mint Bódi Sylvi meg Hargitai Bea, Kustánczi Lia....gondoljátok, hogy ilyen lányok meg tudnak úgy jelenni kifogástalan állapotban egy-egy rendezvényen hogy előtte nap szétrugdosta őket a "pasijuk" vagy épp megkínozta őket egy öreg tata? Ezek a lányok "nem nagyon" járkálnak felrepedt szájjal és kék zöld foltokkal....
Meg eleve ha annyira neves közszereplőről lenne szó, akkor már valami firkász jó kis summáért tuti már megírta volna a sztorit. Mindenkinek van rosszakarója és elfecsegheti egy újságírónak....
Szerintem egy kevésbé ismert lányról lehet szó, már ha egyáltalán valós sztori alapján íródtak a könyvek és nem csak az írónő képzeletének szüleményei a jó szaftos sztorik.
Én mondjuk kicsit a kulisszatitkokat hiányoltam. Sokat ecsetelte magát az aktust, mintha vmi erotikus regény olvastam volna :D
1.
valaki íta 2010 ben hogy akkor a föszereplője 25 és 32 között van.2010 ben Zimánnyi Linda 24 volt,ráadásul ha a szerző március 29 előtt nyilatkozta akkor meg még csak 23 volt.teháet őt is kizárhatjuk.
továbbá fontos momentum hogy a szerző szerint olyan ról van szó akiről nem is gondolnánk.
Nos,aki már jelent meg meztelen,vagy fürdöruhában valamilyen férfimagazinban,az nem az a szégyenlős tipus,az ilyen nőkről mind el lehet könnyen képzelni hogy képesek bármire.
Márpedig az általatok soroltak közül mindenki volt már valamelyik férfimagazinban fürdőruában vagy anélkül.tehát őket kizárnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!