Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki a luxusprosti a Hamis gyönyör című könyvben? állítólag egy magyar celeb-modell története.
Igen, a Bódin én sem lépődnék meg. Labancz Lilla meg a Kustánczi Lia szerintem egyáltalán sem szép nő. Dukain én is meglepődnék (bár őt sem tartom annyira szépnek- a könyv számomra azt sugallja, hogy tényleg szép nőről lehet szó. Bár, mindenkinek más az ízlése.)
Nagyon kíváncsi vagyok, ki lehet az?!
A Szofi név becézésén sokat gondolkodtam. Többféle névnek lehet a becézési formája, de az ismertebb nők közül Zsóka ugrott be. Pl. Kapócs Zsókához mit szóltok? Róla el tudjátok képzelni, Ő miből él a "színészkedésen" kívül??
Persze ez a becézés megtévesztés is lehet... Hátha.
Sziasztok, több fórum is van ebben a témában.
Mindenhol a Bódy sylvi, Zimány Linda, Horváth Éva, Hargitai Bea, Deebreczeni Zita, Dukai Regina nevek mennek.
Megnéztem a linkelt cikkeket!
Tudtam, hogy a BÓDI SYLVI az!!!!!!!!!
Itt sokminden kiderűl, mint ,hogy az is hogy az egyik cikkben szóról szóra ugyan az van,mint ami a könyvben és a cikk 2010 MÁRCIUSI HÍR !!!
Aki olvasta a könyvet annak ezek a MONDATOK ISMERŐSEK !!!
Dubaiban több szintje van tested áruba bocsátásának. A legkényelmesebb alapszint ha egy bárban kell esténként táncolni és iszogatni a vendégekkel. Ez szexmentes munka, a lányoknak csak szépnek kell lenniük, és izgatóan kell mozogniuk. Egy hét alatt ezer eurót lehet keresni. Rengeteg szép magyar egyetemista lány van kint, akik így keresik meg a pénzt a tanulmányaikra, vagy autóra gyűjtenek. Szentül fogadkoznak, hogy csak táncolnak, de az első ajánlatnál elcsábulnak… Amikor ugyanis a magyar viszonyokhoz szokott lánynak az éjszakai bárban felajánlja egy gazdag arab, hogy pár órás szexszel megkereshet újabb ezer eurót, csak rövid ideig habozik, és az álmai miatt félreteszi az erkölcseit. Az egy-két hét alatt, amit Dubaiban töltök, nagyon gazdag arabokkal fekszem le, ilyenkor a palotájában lakom. Meztelenül a nap minden percében ki kell szolgálnom a kuncsaftot, akárhányszor. Az arabok szívós és nagyon erőszakos szeretők. Az ellenkezés felhevíti őket, a nemi erőszak földöntúli élvezetet jelent számukra. Különleges helyeken szeretnek gyönyört szerezni egy női testben, és ezzel szinte elviselhetetlen fájdalmat okoznak. Imádják a seggbe dugást, és seggbe öklözést. Az arab kuncsaftok sok prostival létesítenek szexuális kapcsolatot gumi nélkül, nagy a fertőzések veszélye.
Ez is a könyvben van ,,csak át van írva ( és itt Mercinek szólítják hmmmm)
Nekem szerencsém van. Az egy-két hét alatt, amit Dubaiban töltök, kizárólag nagyon gazdag, magas rangú arabokkal fekszem le, akiknek ilyenkor a palotájában lakom. Meztelennek kell lennem, és a nap minden percében ki kell szolgálnom a kuncsaftot. Van úgy, hogy napi három-négy alkalommal is. Az arabok szívós és nagyon erőszakos szeretők. Az ellenkezés felhevíti őket, a nemi erőszak eljátszása, vagy nem is annyira játszása pedig földöntúli élvezetet jelent számukra. Különleges helyeken szeretnek gyönyört szerezni egy női testben, és ezzel szinte elviselhetetlen fájdalmat okoznak. Mivel az arab kuncsaftok megszámlálhatatlan prostituálttal létesítenek szexuális kapcsolatot védekezés nélkül, sajnos nagy a fertőzések veszélye. Kis híján az életemmel fizettem egy dubai útért… A magyar luxusprostik egy úttal akár tíz-húszezer eurót is megkereshetnek Dubaiban!
Merci életében nagy szerepe van a számoknak: több száz szeretője volt, a bankszámláján pedig súlyos milliók vannak már. Azt mondja, minden pasival más a szex, de abban mindegyik kuncsaft megegyezik, hogy a legfontosabb dolog számára: hogy a nőt csúcsra jutassák. Vagy legalábbis ennek az illúziója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!