Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki a luxusprosti a Hamis gyönyör című könyvben? állítólag egy magyar celeb-modell története.
Sziasztok!
Most fejeztem be a könyvet! Igazából nem értem, hogy miért mindenki Bódi Sylvivel azonosítja a főszereplőt. Sylvi szép nő, de szerintem korántsem annyira, mint amennyire ez a már mondhatni földöntúli szépség hangsúlyozva van a könyvben.
Az írónő biztosan nagyon megváltoztatta a külsejét "Szofinak", bár én speciel arra gondolnék, hogy talán pont az ellenkezőjét tette! Nem változtatta meg, mert eleve mindenhol az van hangsúlyozva, hogy a könyvben csak a sztori igazi... a szereplők, helyszínek már kozmetikázottak. Így az olvasók nagy része is pont a könyvben leírt szereplő ellentétét keresi.
Láttam, hogy írták páran, hogy 25 és 35 év közötti a hölgyemény... na most a könyvből tisztán kiderül, hogy "Szofi" 31 éves. Persze ez is lehet egy elferdített dolog - mellesleg megjegyzem, ugyanígy lehet elferdítve "Szofi" családi háttere, illetve a tanulmányai is.
Sokan említették Zimány Lindát... hát, ha a főszereplő adatai igazak a könyvben, akkor ő is kilőve, mert amennyire én tudom, Linda 25 éves és a Károli jogi karán tanul.
Dubajozós lányokra tipp: Rus Krisztina, Bóna Ildikó :-)
A story lehozott egy cikket, pár csajról, és rájuk illett a leírás.
-"Egy ismert nagyon fiatal showman felesége volt az udvarhölgye a szépségkirálynőnek aki Dubajozással foglalkozott"
Showman feleség, S. Kata. . . . és akkor volt szépségkirálynő a Bóna Ildi:-)
Rus Kriszta meg a Schmuk Andor felesége volt, ugye? Ő a politikus feleség?
Bóna Ildi helytálló, minden egybevág.
Egyik sem. Ez a könyv a világ legnagyobb átverése, nem létező fikció.
Lehet véleményt alkotni magyar modellekről, de azt egyikőtök sem hiszi hogy 250 ezerért bárkivel is elmennek?
Ezeknek a lányoknak kb 50 millió a beugró.
Tény hogy külföldön lehetnek támogatóik, de azonosítani őket a főhőssel baromság.
A B. S. életmódjának fenntartásához, a egymilliós retikülök garmada és 10 ezer dolcsis ruhák- ehhez havi 10-15 milliós bevétel kell, és azt nem kétszázötvenezrenként szedik össze.
Havi két-három millió kell ruhákra, havi többmillió az utazásokra, autókra, és százmilliós tartalékok a jövőre.
Ha volt is Dubajban akkor is 10 éve, mert ezek a nők abból már kiöregedtek, ott 25 a felső korhatár!
A H. Éva szét kokózta az agyát a Cs. P mellett, valszeg igaz amit gondolnak az emberek, de máshogy.
Ki a fenének kell kb 40-nek néz ki ha jól ki van festve.
"Udvarolni" politikusok tudnak akik egybe letesznek egy száz milliót.
Én is olvastam a könyvet, és tényleg elég érdekesen alakultak a szálak, nekem is rögtön az tűnt fel, hogy ez tuti nem történhetett meg a valóságban, de ki tudja.
Ahogy különböző fórumokat, cikkeket stb. olvastam, egyértelműen Bódi Szilvire terelődik a gyanú. Az, hogy a könyvben nem minden részlet illik rá szerintem nem baj, hiszen az író is leírta, hogy a külsőt meg kellett változtatni, hogy nehogy rájöjjenek, ilyen szinten az apjának írt levelek stb. is lehet kamu, a regény része. Több fórum hozzászólásait is olvastam, ahol még jóval a könyv megjelenése előtt olyan részleteket olvastam amik szintén Bódira terelik a gyanut (méhnyakrák, lovas panzió, bécsi kiruccanás stb.). Szóval elég gyanús hogy a főhős Szilvike, csak szépen át lett az egész sztori írva, nehogy valaki tényleg ráismerjen. Egyébként igaz is, ennek a Bódinak évek óta nincs pasija, aki volt az is valami miller volt. Szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!