Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ki a luxusprosti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki a luxusprosti a Hamis gyönyör című könyvben? állítólag egy magyar celeb-modell története.

Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 17:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/129 anonim ***** válasza:
90%
Én Horváth ÉVára tippelek. Többször említi az orchidea imádatát, ami visszaköszön a könyvben, és az édesanyjával élt, apjáról semmit nem tudni. És ő is oylan úrinős külsejű, nem olyan szakadt r...-nak néz ki mint Bódi. (Bár az is a testéből él, köztudott.).
2011. júl. 6. 17:37
 102/129 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem olyan nő aki celeb de nem modell. ERDŐHEGYI BRIGITTA. Neki is elég úrinős a külseje és azt sem tudja hogy kell a sütőt bekapcsolni, szerintem életében nem főzött és luxuskörülmények között él.
2011. júl. 18. 09:43
 103/129 anonim ***** válasza:
81%

Sziasztok!

Most fejeztem be a könyvet! Igazából nem értem, hogy miért mindenki Bódi Sylvivel azonosítja a főszereplőt. Sylvi szép nő, de szerintem korántsem annyira, mint amennyire ez a már mondhatni földöntúli szépség hangsúlyozva van a könyvben.

Az írónő biztosan nagyon megváltoztatta a külsejét "Szofinak", bár én speciel arra gondolnék, hogy talán pont az ellenkezőjét tette! Nem változtatta meg, mert eleve mindenhol az van hangsúlyozva, hogy a könyvben csak a sztori igazi... a szereplők, helyszínek már kozmetikázottak. Így az olvasók nagy része is pont a könyvben leírt szereplő ellentétét keresi.

Láttam, hogy írták páran, hogy 25 és 35 év közötti a hölgyemény... na most a könyvből tisztán kiderül, hogy "Szofi" 31 éves. Persze ez is lehet egy elferdített dolog - mellesleg megjegyzem, ugyanígy lehet elferdítve "Szofi" családi háttere, illetve a tanulmányai is.

Sokan említették Zimány Lindát... hát, ha a főszereplő adatai igazak a könyvben, akkor ő is kilőve, mert amennyire én tudom, Linda 25 éves és a Károli jogi karán tanul.

2011. júl. 19. 08:58
 104/129 anonim válasza:
94%

Dubajozós lányokra tipp: Rus Krisztina, Bóna Ildikó :-)

A story lehozott egy cikket, pár csajról, és rájuk illett a leírás.

-"Egy ismert nagyon fiatal showman felesége volt az udvarhölgye a szépségkirálynőnek aki Dubajozással foglalkozott"

Showman feleség, S. Kata. . . . és akkor volt szépségkirálynő a Bóna Ildi:-)

2011. aug. 6. 15:47
 105/129 anonim ***** válasza:
95%

Rus Kriszta meg a Schmuk Andor felesége volt, ugye? Ő a politikus feleség?

Bóna Ildi helytálló, minden egybevág.

2011. aug. 6. 17:32
 106/129 kicsilányka86 válasza:
93%
Szerintem Ripli Zsuzsi az!!
2011. aug. 7. 17:07
 107/129 anonim ***** válasza:
43%

Egyik sem. Ez a könyv a világ legnagyobb átverése, nem létező fikció.

Lehet véleményt alkotni magyar modellekről, de azt egyikőtök sem hiszi hogy 250 ezerért bárkivel is elmennek?

Ezeknek a lányoknak kb 50 millió a beugró.

Tény hogy külföldön lehetnek támogatóik, de azonosítani őket a főhőssel baromság.

A B. S. életmódjának fenntartásához, a egymilliós retikülök garmada és 10 ezer dolcsis ruhák- ehhez havi 10-15 milliós bevétel kell, és azt nem kétszázötvenezrenként szedik össze.

Havi két-három millió kell ruhákra, havi többmillió az utazásokra, autókra, és százmilliós tartalékok a jövőre.

Ha volt is Dubajban akkor is 10 éve, mert ezek a nők abból már kiöregedtek, ott 25 a felső korhatár!

2011. okt. 4. 17:46
 108/129 anonim ***** válasza:
88%

A H. Éva szét kokózta az agyát a Cs. P mellett, valszeg igaz amit gondolnak az emberek, de máshogy.

Ki a fenének kell kb 40-nek néz ki ha jól ki van festve.

"Udvarolni" politikusok tudnak akik egybe letesznek egy száz milliót.

2011. okt. 4. 17:52
 109/129 anonim ***** válasza:
76%
Voksán Virág és Zimány Linda biztos hogy nem a töbiből kinézem simán.
2011. okt. 23. 16:29
 110/129 anonim válasza:
94%

Én is olvastam a könyvet, és tényleg elég érdekesen alakultak a szálak, nekem is rögtön az tűnt fel, hogy ez tuti nem történhetett meg a valóságban, de ki tudja.

Ahogy különböző fórumokat, cikkeket stb. olvastam, egyértelműen Bódi Szilvire terelődik a gyanú. Az, hogy a könyvben nem minden részlet illik rá szerintem nem baj, hiszen az író is leírta, hogy a külsőt meg kellett változtatni, hogy nehogy rájöjjenek, ilyen szinten az apjának írt levelek stb. is lehet kamu, a regény része. Több fórum hozzászólásait is olvastam, ahol még jóval a könyv megjelenése előtt olyan részleteket olvastam amik szintén Bódira terelik a gyanut (méhnyakrák, lovas panzió, bécsi kiruccanás stb.). Szóval elég gyanús hogy a főhős Szilvike, csak szépen át lett az egész sztori írva, nehogy valaki tényleg ráismerjen. Egyébként igaz is, ennek a Bódinak évek óta nincs pasija, aki volt az is valami miller volt. Szóval...

2012. jan. 28. 11:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!