Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj azzal, hogy bejárónőm van?
Figyelt kérdés
Egyedül élek, és ingázással együtt heti 54 órát dolgozom. Hétfőtől szombatig napi 8 óra, +1 óra az autóút oda-vissza.
Talán túl lusta vagyok, de munka után nincs kedvem még itthon takarítani meg főzni, így heti két alkalommal egy néni jön rendbetenni a lakást, és rendelni szoktam a kaját.
Nemrég volt nálam egy lány, és megdícsérte, hogy milyen szép rend van, erre mondtam, hogy nem az én érdemem, mert egy néni takarít. Erre azt mondta, hogy nem fest túl jó képet rólam, hogy lusta vagyok rendet tenni magam után.
2023. júl. 9. 16:57
11/15 anonim válasza:
9: "Nem takarítani kell hanem tisztán tartani."
Ekkora baromságot is régen olvastam.
Nem kéne letörölni a port, felporszívózni a szőnyeget meg a padlót? Hogy a bánatban tartod tisztán a lakást, hogy ne kelljen takarítani?
12/15 anonim válasza:
Hozzám is jöhetne. Bár ha kaját hozna, nekem már az is elég lenne. Van, aki több pénzt keres, amíg takarítanak nála. Nincs ezzel baj. Inkább a csajjal.
13/15 anonim válasza:
Hatalmas red flag, örülnék ha ez még a csók előtt kiderülne!
14/15 anonim válasza:
Ez begyepesedett proli mentalitas, vagy csak zavartsag attol, hogy az o kornyezeteben ilyen nincs.
15/15 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele, a csajjal van a probléma, mondom ezt nőként. A legtöbb férfi hozzáállása a rendhez és tisztasághoz, hogy 'jóvanazúgy'. Én ilyenek után örülnék neki, ha valaki igényes annyira, hogy hozzáértőt fizessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!