Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként a kapcsolatban érezted magad " bejárónőnek"?
Azt hogy ha te nem törődsz vele akkor a párod részéről bárhogy jó a házimunka vagy a ház rendje.
Mert úgy érzem hiába szólok aķkor se figyel napi szinten rá. Ő például munka mellett nem foglalkozik vele hétközbe meg pláne, szó szerint semmit!
Mert ebben is egymást kéne segíteni
Mit tettél hasonló helyzetben férfiként?
Az első 2 válaszoló még a kérdést sem értette meg, csak egyből elkezdte felmondani a bemagolt feminista szöveget.
Hahó, arról szól a kérdés, hogy mi van akkor, ha a nő NEM csinálja meg a ráeső részt.
Én ezt természetesnek tekintem. Egyikünknek sem az a hobbija, hogy munka/edzés/egyetem után szórakozásból felnyalja a lakást. Hidd el, aki nem unatkozik kurvára, az meg tudja érteni, ha aznap nincs elmosogatva.
Én szoktam neki szólni, ha ő a soros és kezd zavarni a rumli, ő is szokott nekem. De meg is bolondulnék, ha olyan emberrel kellene együtt élnem, aki minden napra gyárt nekem valamit, amire ha nem ugrok neki, akkor megcsinálja nagy mártírkodva. Anyám csinálta ezt, neki volt takarítási kényszere. Két gyerektelen, dolgozó, tanuló, sportoló embernek nem kell egymás nyakába varrni hétköznap a szart. 5 nap alatt egy lakásból sem lesz szemétdomb.
Így van, a kèrdező több mint 2 ève itt vergődik....
A kèrdezőnek az a baja, hogyha a barátnője neadjisten 1-2 órával hamarább vègez, ès nem este 9-re esik haza (mert amúgy igen, 2 helyen dolgozik), akkor mièrt nem nèz szèt a lakásban, hogy mit lehetne megcsinálni, mièrt telefonozik meg tv-zget a kanapèn.
A csajnak heti 1 szabadnapja van, a vasárnap, akkor szokott takarítani, ès mint tudjuk, nagyjából rá is megy a napja. Szóval de, kiveszi a rèszèt, csak èpp a szabadnapján. A kèrdező az, aki nem csinál lóft se azon kívül, hogy saját maga után elpakol. Ok, persze, az is fontos, na de ez a nagy rèszvètel. Nèha biztos megfogja a porszívót is, de akkor még durrog-puffog, hogy azt mièrt neki kell csinálnia fèrfi lètère. Mert a kèrdező olyan típus, aki igen, èszreveszi a házimunkát, hogy mit kellene már elvègezni, csak èppensèggel nem csinálja, csak leb..a a barátnőjèt, hogy mièrt nem èrt rá.
Nem is tudtam, hogy ennyi nyomozó tagja van az itteni közösségnek. Egy névtelenül kiírt kérdés alapján komplett profilt állítanak fel a kérdezőről. Van "Balázska" és most a "bejárónő pasi"? Ennyire tetszett a Gyilkos Elmék? Az senkinek fel sem merült, hogy ezt a kérdést más írta ki? Persze azt én is látom, hogy sok kérdés provokáció és van ahol tényleg beazonosíthatóan ugyanaz az ember írja ki őket naponta.
De nem mindenki hardcore felhasználó itt, és ha valaki laikusként elolvassa ezt a kérdést és alatta a válaszokat, akkor az jön le, hogy egy lusta nőt próbál védeni az itteni közösség, és szerintük teljesen rendben van az, hogy ez a nő nem végzi el otthon a házimunka rá eső részét sem. Nem állítom, hogy nem lehet igazatok, de akkor legalább linkeljétek be a többi kérdést, amiből kiderülhet, hogy ez a kérdező ugyanaz és valóban az a szituáció van, amit ti írtok. Mert ennyi bárki írhat bárkiről bármit és ha elég követője van, akkor úgy tűnhet, hogy az az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!