Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek mennyire szimpatikus egy ilyen férfi? összejönnétek vele?
Tegyük fel, hogy korban és megjelenésben nektek megfelelő.
A terve az - amire már el is kezdte az előkészületeket, szóval nem csak álmodozásról van szó - hogy végigjárja Dél-Amerikát.
Az útovnal annyi, hogy a legdélebbi csücsökből indul északnak. Fő közlekedési szeköz a bicikli, de ha túl nagy üres és érdektelen területen kellene áthaladni, akkor busz, esetleg csillagtúránál repülő egyik nagyvárosból a másikba.
ÉS
Természetesen a párjával, azaz ha azt mondjátok, hogy összejönnétek vele, akkor ti is mennétek.
Időtartama kb 1-1.5 év. A szállás jellemzően vadkemping, kaja is az, amit el tudtok vinni a hátatokon. ha nagoyn elfáradtok, megpihentek egy városban 1-1.5 hétre, nyilván a ruhákat sem árt kimosatni, készleteket feltölteni, esetleg eg ymoziban vagy fürdőben lazítani, étteremben enni.
Eközben persze a cél mindent magatokba szívni ami helyi, akultúrát, a konyhát, a történelmet, a mindent.
ha úgy van, akár kenura szálni és úgy folytatni a túra egy részét.
FONTOS, hogy kimondottan veszélyes szituációkba senki nem akar bebonyolodni, szóval pl feltérképezetlen, bennszülöttek lakta vagy hegymászóknak szánt hegyek elkerülésére kerülnének.
Szóval: Összjeönnétek... vagyis igazából jobb, ha úg ykérdem, hogy ha a párotok ilyet akarna, benne lennétek?
Szóval nem arra vagoyk kíváncsi, hogy "hát néhány hónap ismerettség után nem" mert a kérdés az, hogy együtt vagytok és ilyenre mennétek, ezt bevállalnátok-e.
Én nagyon adnám, de ehhez kellene egy stabil kapcsolat, olyan érzelmi kötelék, ami elbírná az ezzel a szituációval járó stresszt, mert bizony a fáradtság és hirtelen környezetváltás próbára teszi az idegrendszert.
Szóval ha az ismerkedés elején előállna ezzel a férfi, engem lelkesítene a gondolat, de csak akkor vágnék bele, ha mondjuk két éve együtt lennénk már. De alapvetően én nyitott lennék erre, a vadkemping és bringa már eleve erős közös pont, plusz a természetemben is van egy nagy adag kalandvágy, szimpatikus, ha a másikban is megvan ez.
Teljesen kizárt, hogy ilyesmibe belemenjek, és az is, hogy egy ilyen férfi vonzó vagy szimpatikus legyen számomra. Tehát már megjelenésben se lenne számomra “megfelelő”.
Az is biztos, hogy nem lennénk egy hullámhosszon valakivel, aki csak úgy 1,5 évet kidob abból, hogy a munkájával/karrierjével foglalkozzon, és csak úgy “csatangoljon” a világban vadkempingezgetve. Erről az jut eszembe, amikor az Úton c. könyvet és hasonlókat olvastam, amikről mindenki áradozott, hogy mekkora “szabadságot” mutatnak be, nekem meg már akkor borzasztóan visszataszítóak voltak.
Az általad leírt út is olyan, amit még egy napig se szeretnék csinálni, nem hogy évekig.
28, bbbbizonyos szempontból pont, hogy a karrier vitte oda a srácot.
Ugyanis egy olyan sportemberről van szó, aki ugyan helyezést végül nem ért el, de az Európa-bajnokságig eljutott már egész fiatalon.
Előbb európai vadvizen volt rafting-guide, aztán kiment Svájcba programozónak - ami végzettsége szerint - ott egy évig dolgozva halmozott fel valamekkora tőkét, majd fizetés nélküli szabadságra ment, hogy visszamehessen a szlovén vadvizekre raftingtúrákat vezetni a nyárra.
Ősszel újra visszament a programozó céghez, de aztán decemberben meg már Chilében volt, hogy az ottani vadvizen vezethessen rafting túrát. Namost a szlovén vadvizeken kb ilyen 10-20 köbméter víz megy át percente, a chilein meg 500, szóval mértékegységekkel nagyobb dologról van szó.
Azaz pont, hogy a munkájában való előrelépés vitte Dél-Amerikába. A terv az, hogy idén decemberberben még lenyomja a nyári szezont, aztán utána hazajön egy kicsit, de már tervez Norvégiába menni, állítólag ott is vannak ilyen jellegű lehetőségek:D
A csúcs persze az Amazonas lenne, de ott még nem tart.
Ha meg pénz kell, a svájci cégnél állítólag visszavárják. És ugyan helyi viszonylatban a havi 5500 svájci frank elég kevésnek minősül, de azért nem rossz forrás, ha arról van szó, hogy finanszírozni kell az életmódját (kb 2.1 millió forint)
12 vagyok. Mondjuk Én bolondnak nem tartom, biztos ennek is megvan a maga filingje. Én is voltam pár országba...de csak 1 max 2 hetet (Horvátország, Olaszország, Oroszország, Izrael...idén Egyiptomba megyünk 2 hétre...cápákkal is úszni fogunk).
A megjelenéshez amúgy nem tudom mi köze van ennek...na mindegy.
Nyilván kell hozzá pénz, de Én ezt se tartom felesleges pénzkidobásnak ha egyszer megteheti miért ne🤷🏻♀️.
Van ismerősöm...Ő is járja a világot és pénzt is keres vele pl.
Jó, a kort meg a megjelenést azért írtam, hogy kioffoljam az olyan válaszokat, hogy "hát ha tetszik" meg ilyesmi. Tény, hogy kifejthettem volna jobban, hogy és a személyisége is szimpatikus stb, a lényeg az lett volna, hogy minden klappol, csak van ez az utazgatás dolog.
Sajnos itt GYK-n gyakran eléggé körbe kell táncolni az olyan jellegű kérdéseket ahol egy-egy tulajdonságra kérdez rá a kérdező, mert a válaszolók juszt is azt fogják írni, hogy "attól függ a másik tulajdonsága ilyen vag yolyan...".
Elnézést, nem akartam ennyire megbotránkoztatni a népeket:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!