Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolkoznak az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolkoznak az emberek itt olyan szélsőségesen?

Figyelt kérdés

Olvasgattam a kérdéseket, válaszokat és feltűnt, hogy az emberek vagy nagyon feketén, vagy nagyon fehéren látják a dolgokat. Nincs köztes logikus gondolkodás, pedig a két szín között van több árnyalat is.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka.. - E kérdés alatt a férfi az 'erőszakos, perverz' és amit belinkelt kérdést ugyanaz a helyzet, pedig csak testiségre vágynak a párjuktól, aki valami miatt nem adja meg. A válaszok többsége a férfit hibáztatják pedig nem tudja egyik hozzászóló se valójában, hogy mi vezetett el odáig, hogy nincs intimitás.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki.. - E kérdés alatt pedig fordítva reagálnak, pedig a férfi tényleg erőszakos és a nőt kérdezik, hogy miért nem feküdt le vele.

Tisztában vagyok vele, hogy nem ugyanazok az emberek szólnak hozzá a kérdéshez, viszont több kérdés válaszai azt suggalják számomra, hogy az emberek nagyon csőlátásúak.

Szerintetek ebben van valami, vagy nincs alapja?

#paradoxon #ellentétes hozzáállás
2023. júl. 2. 11:51
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
57%

#20:

Te tényleg ennyire "okos" vagy, vagy segít valaki? Arról beszélek, hogy a nők írhatják, hogy egy ribizli vagy, de egy férfi főleg ha incel, akkor le van pontozva, mint a 21 és csak azért, mert lepontozza őt a sok "femináci" akik közben egyenrangúságról írnak, de persze másképp állnak az "erőszakhoz"/öntisztelethez minden kérdés során, úgy ahogy pont nekik megfelel.

2023. júl. 2. 15:33
 22/33 anonim ***** válasza:
38%
A kérdésről beszélek, nem a te kis magánszámodról, azt írd meg a blogodnak.
2023. júl. 2. 15:37
 23/33 anonim ***** válasza:
54%

És már itt is van a bizonyíték, mert már le vagyok pontozva. 😂

De persze megcáfolni, érvekkel előállni egyik se tud. Hiszen pontosan az történik amit írtam, meg az, hogy a sok álszent nő nyugodtan lefekhet férfiakkal bár tudja, hogy csak egy ürítőtartály, ráveheti análra, bármire és nem gond, hiába nem akarja, csak odavetik, hogy önértékelési zavarai vannak, de a férj ne próbálja "tárgyiasítani" és ne erőszakoskodjon, ne mondja, hogy jólesne a szex, mert ő nem akar.

Csak az az egészben a "furcsa" hogy a szexkapcsolatban, párkapcsolatban sem akarja, de azért megteszi nehogy megcsalja a párja, akkor nem baj, hogy nincs tárgyiasítva van. 😂

2023. júl. 2. 15:38
 24/33 anonim ***** válasza:
43%
(*-nincs hogy tárgyiasítva van)
2023. júl. 2. 15:40
 25/33 anonim ***** válasza:
38%

Mindenki azt csinálhat, amibe beleegyezik. Micsoda felfedezés.

Ezt a nyomorodat már leírtad párszor az oldalon. Ezentúl akkor she/her vagy?

2023. júl. 2. 15:45
 26/33 anonim ***** válasza:
45%

Nyomor? Micsoda kifejezés, ugye szebben nem megy?

Ha nem tudsz érvelni, nem tudod magad értelmesen kifejezni, akkor inkább ne szólj hozzám, köszönöm előre is.

Egyébként igen SHE=NŐNEMŰ vagyok és köszönöm, hogy az "értelmes" válaszoddal bebizonyítottad, hogy igazam van. ☺️

2023. júl. 2. 15:49
 27/33 anonim ***** válasza:
12%

Figyi, nem érted, mit jelent a beleegyezés. Innentől semmi mást sem fogsz.

Amit adott ember megenged X-nek, hogy csinálhatja vele, azt X csinálhatja vele visszavonásig.

Érdekes, hogy kislánykaként nem tudod ezt felfogni.

2023. júl. 2. 16:03
 28/33 anonim ***** válasza:

De én értem, hogy mi a beleegyezés, te nem érted amiről én beszélek. Én arra utalok, hogy a nő bár nem szeretne ezt-azt csinálni beleegyezik, mert fél, hogy a férfi megcsalja, elhagyja, nincs tisztelettel saját maga iránt, azzal, hogy saját magát degradálja. De a házasságban pedig úgy érzi, hogy tárgyiasítva van, mert a férj megsimogatja és lehet pont az miatt, hogy még a rózsaszín fellegek között járt beleegyezett és az esküvő után már nincs hozzá gusztusa. De mégis az a többség válasza, hogy a férfi tehet róla, hogy a nő nem kívánja a szexet.

Ez miért van így?

2023. júl. 2. 16:12
 29/33 anonim ***** válasza:
26%

Cica, azért, mert két különböző emberről írsz. Nem ugyanarról a nőről írsz.

Aki nem akar valamit, de beleegyezik, az valószínűleg ebben nőtt fel. Ő valószínűleg semmire nem tud nemet mondani, nincs önbizalma, abban nőtt fel, hogy "ki kell bírni", "nem halsz bele", soha senki nem mondta neki, hogy többet érdemel, mint egy csaló, bántalmazó faaszkalap.

Aki meg tárgyiasítva érzi magát, azt 1) nem kellett volna elvenni (ja várj, férfiaktól nem várjuk el, hogy előre tudják, milyen lesz a másik, csak nőktől...), 2) a férfi csak akkor ér hozzá, ha dugni akar. A férfi nem öleli meg a nőt csak azért, hogy megölelje. Mindig mindennek a szex a célja, nem a szeretgetés, kedveskedés.

2023. júl. 2. 16:19
 30/33 anonim ***** válasza:
48%

Hát komolyan nem érted, esküszöm. 😂

Bakker tudom, hogy két fajta típusú nőről van szó. Nem ez fontos, hanem, hogyha nő írja, hogy saját magát alacsonyítja le az fel van pontozva, de ha férfi írja, incel is, akkor le van pontozva. És azért van ez így, mert a nők dominálják ezt az oldalt. Ha én is ugyanazt írom, amit ők, akkor én is zöldben villogok, de ha rámutatok arra, hogy unfair a kettő nemhez való hozzáállás, akkor már pirosban vagyok. 😂

Egyébként nem igaz, hogy a férfiak amblokk csak akkor simogatnak meg, fogják meg a nők melleit, hátsóját, ha szexelni akarnak, hanem azért, mert jólesik nekik. Érthető, hogy a nőt zavarja, ha rossz napja van, beteg stb. de ha az égvilágon semmi baja nincsen, az ágyban minden klappol és a mindennapokban is, akkor miért érzi degradálónak, hogy a férje OTTHON mögé bújj és megfogja valamelyik testrészét (nem a nemiszervét)?

Miért abból indul ki mindenki, hogy a férj a bűnös? És hogyha nem az, akkor mi van? "Válj el" - Az a válasz. 😂

2023. júl. 2. 16:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!